Uspješno je završen jedanaesti po redu sajam zapošljavanja za studente i diplomce - JobFAIR

Uspješno je završen jedanaesti po redu sajam zapošljavanja za studente i diplomce - JobFAIR

Edukacija Konferencije Novosti
08.11.2019. / 08.11.2019.

JobFAIR ‘19 je zvanično zatvoren!

Zvanično je završen jedanaesti po redu sajam zapošljavanja za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta i ekonomije, JobFAIR ‘19 - Iskoristi svoju šansu! Dvodnevni sajam, JobFAIR '19 uspješno je završen. Svrha ovog Sajma je da na istom mjestu okupi entuzijastične mlade ljude i potencijalne poslodavce te kroz razgovor i popratne aktivnosti koje Sajam nudi, pomogne budućim inženjerima i ekonomistima da pronađu željenu praksu ili posao.

JobFAIR ‘19 je, ove godine, svojim posjetiocima ponudio prezentacije kompanija učesnica Sajma s vrlo zanimljivim temama, CV/LinkedIn radionicu, radionicu Open Space Technology i Career Speed Dating radionicu.

Na ceremoniji zatvranja održano je izvlačenje sretnih dobitnika nagradnih igara. U saradnji sa ITAcademy kurs programiranja JavaScript osvojila je Selma Mešić, dok je kurs Photoshop-a pripao Senadinu Puce. U saradnji sa BusinessAcademy kurs za PR i poslovnu komunikaciju osvojio je Haris Brulić, dok je kurs menadžmenta pripao Emir Bećirović.

U saradnji sa ACADEMY387 kurs WordPress Web Design and Photoshop osvojila je Alma Karačić, Instalacija i konfiguracija Windows Servera Marijana Udovčić i kurs Database Fundamentals with MySQL Anela Kurić. Čestitamo sretnim dobitnicima i vjerujemo da će ovu šansu iskoristiti na najbolji način.

Jedna od mogućnosti koju trebate iskorititi i nakon zatvaranja Sajma je CV baza koja ostaje otvorena za unos i ažuriranje vaših biografija. Kompanije učesnice Sajma imaju pristup bazi tokom cijele godine, tako da ukoliko još uvijek niste ostavili svoj CV, posjetite našu web stranicu i iskoristite svoju šansu!

Sajam je i ove godine privukao veliku pažnju kako kompanija, tako i studenata i medija te se ovim putem zahvaljujemo našim partnerima koji su prepoznali potencijal i važnost projekta. Vidimo se naredne godine!

Vaše .ba domene
General
17.03.2024 22:50
Otvaranje obrta u FBIH - pitanja i odgovori
Biznis Posao Pomoc
17.03.2024 22:43
Python Online Courses
Programiranje
17.03.2024 22:41
uhvatipopust.ba
Biznis
17.03.2024 22:40
Oglasi za posao