Lokacija ureda
Sarajevo Maglajska 1 HUB387
Objavljeni podaci o kompanijama su rezultat javno dostupnih informacija prikupljenih na oficijelnim web stranicama i social profilima navedenih kompanija. IT Base u potpunosti ne garantuje za tačnost navedenih podataka, te ukoliko primijetite neke nepravilnosti kontaktirajte nas putem emaila info@itbase.ba.

Također budite slobodni da nas kontaktirate ukoliko raspolažete dodatnim informacijama kako bi što bolje predstavili navedenu kompaniju našoj zajednici.
AKADEMIJA387 - ACADEMY387 logo

AKADEMIJA387 - ACADEMY387

Sarajevo
Otvorena edukacijska platforma za sve pojedince i ustanove sa zajedničnikm ciljem dijeljenja znanja

AKADEMIJA387 je zamišljena kao otvorena edukacijska platforma za sve pojedince i ustanove sa zajedničnikm ciljem dijeljenja znanja. Primarni fokus je na stvaranju intenzivnih i kratkih kurseva, radionica i lekcija kreiranih od strane profesionalaca i svjetskih lidera. Programi su dizajnirani kao direktan odgovor na porast tržišne potrebe za određenim vještinama, poznavanjem tehnologija i znanjem.

ONLINE ISKUSTVO

AKADEMIJA387 je dizajnirana kao dinamična platforma otvorena za nove programe, prijavljivanje na kurseve, upis studenata i otvorene komentare od studenata. Svi postavljeni kursevi su jednako promovisani i reklamirani.

CILJ

AKADEMIJA387 pruža neophodne treninge i resurse postojećim firmama iz oblasti informacijskih tehnologija i komunikacija, i djeluje kao odskočna daska za prikupljanje znanja i novostečenih vještina u skladu sa potrebama tržišta. Stvaranjem nove i kvalifikovane radne snage AKADEMIJE387 pomaže već postojećim IT kompanijama te pospješuje konkurentnost Bosne i Hercegovine na svjetskom tržištu. Koncept AKADEMIJE387 se bazira na ideji da se iskoristi postojeće znanje eksperata iz industrije kao i iz inostranstva, stvarajući ključne temelje za podučavanje i resurse za treninge AKADEMIJE387.