O platformi

IT Base platforma je pokrenuta u novembru 2018. godine sa ciljem da na jednom mjestu pruži korisne informacije vezane za IT sektor Bosne i Hercegovine. Od samog početka posjete na platformi su u konstantnom rastu, a uključuju odabranu nišu IT profesionalaca, studenata i ostalih koje zanima IT. Sadržaj plasiramo isključivo relevantnoj publici u BiH, a 50% posjeta je organic search putem internet tražilica.

 

Ponuda oglašavanja i promocije

 

Dostupni sadržaji na platformi su:

Profili IT kompanija

U našoj bazi se trenutno nalazi 129 IT kompanija čije profile svakodnevno ažuriramo dostupnim podacima kako bismo navedene kompanije što objektivnije predstavili našim korisnicima, potencijalnim kandidatima za posao.

Vijesti

Relevantne vijesti za IT korisnike u kategorijama Biznis, Startupi, Tehnologija, Karijera, Marketing, Development, Konferencije..

Oglasi za IT poslove

Najažurnija baza dostupnih IT poslova u Bosni i Hercegovini. Korisnici imaju mogućnost primanja email notifikacija za novo-objavljene oglase

Platformu vodi tim mladih ljudi među kojima su IT stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom i studenti različitih fakulteta. Naša misija je da domaće IT kompanije predstavimo na najbolji mogući način, olakšamo potragu za zaposlenjem IT stručnjacima te studentima pružimo korisne sadržaje za uspješan razvoj karijere.

Do sada smo u saradnji sa vodećim IT kompanijama iz Bosne i Hercegovine objavili mnoštvo korisnih sadržaja, koji uključuju vijesti, događaje i oglase za poslove. Otvoreni smo za svaki vid saradnje a kontaktirati nas možete putem kontakt stranice

Objava oglasa

Zapošljavate IT kadar?

Objavite oglas koji će doći do precizno odabranih kandidata u kratkom vremenskom periodu

Objavi oglas besplatno