Order Buddy - program za narucivanje u kafiću ili restoranu

Order Buddy - program za narucivanje u kafiću ili restoranu

11.12.2023. / 11.12.2023.

Predstavljamo vam "Order Buddy" - program za naručivanje u ugostiteljskim objektima koji donosi revoluciju u načinu poslovanja. Savremen, brz i učinkovit, "Order Buddy" transformiše klasičan pristup narudžbama, pružajući konobarima, kuharima, vlasnicima i gostima jedinstveno iskustvo.

Da li ste ikada sanjali o kafiću gdje narudžbe stižu u trenutku, konobari imaju uvid u sve stolove u realnom vremenu, a šankeri ili kuhari pripremaju jela s lakoćom? Sada je to moguće uz sistem "Order Buddy". Konobari koriste pametne telefone, šankeri i kuhari koriste tablete, a vlasnici imaju potpuni pregled nad poslovanjem putem posebne aplikacije.

Program za naručivanje u kafiću ili restoranu koji čini razliku

Kako Radi "Order Buddy"?

Konobari koriste pametne telefone s našom jednostavnom aplikacijom za zaprimanje narudžbi gostiju. Sve opcije su organizovane po kategorijama, omogućavajući brzo unošenje narudžbi u nekoliko klikova. Narudžba se automatski pridružuje numerisanom stolu i postaje dostupna u šanku ili kuhinji. Broj uređaja za konobare nije ograničen, pružajući potpunu fleksibilnost u radu.

Funkcionalnosti za Šankere i Kuhare

Šankeri i kuhari primaju narudžbe na tabletima s našom aplikacijom. Artikli se automatski raspoređuju u pripadajuće sektore, sortirani po kategorijama. Sve to omogućava brzu i preciznu pripremu narudžbi. Broj uređaja za šank ili kuhinju nije ograničen, što olakšava rad s više sektora istovremeno.

Uvid u Poslovanje u Stvarnom Vremenu za Vlasnike i Menadžere

Vlasnicima i menadžerima omogućen je trenutni uvid u sve narudžbe putem posebne aplikacije. Detaljna dnevna i mjesečna statistika, grafički prikazi broja narudžbi i prometa, te mogućnost praćenja pojedinačnog angažmana zaposlenika čine "Order Buddy" ključnim alatom za optimizaciju poslovanja.

Order Buddy - aplikacija za narucivanje u ugostiteljskim objektima
Order Buddy - aplikacija za narucivanje u ugostiteljskim objektima

"Order Buddy" nije samo sistem za narudžbe; to je partner u rastu Vašeg ugostiteljskog poslovanja. Digitalna transformacija koja olakšava svakodnevne zadatke, pruža bolju uslugu gostima i omogućava Vam da se fokusirate na ono što radite najbolje - pružanje nezaboravnog iskustva.

Ispunite očekivanja gostiju - odaberite moderan i učinkovit sustav digitalnih narudžbi.

Za dodatne informacije o programu, posjetite web stranicu distributera na orderbuddy.app. Također, kako biste osigurali besplatnu prezentaciju i saznali više o mogućnostima koje "Order Buddy" pruža, ostavite svoje kontakt informacije na navedenoj stranici. Očekujte personaliziranu demonstraciju kako biste u potpunosti iskoristili prednosti našeg inovativnog sistema za narudžbe u ugostiteljskim objektima.

 

 

Vaše .ba domene
General
17.03.2024 22:50
Otvaranje obrta u FBIH - pitanja i odgovori
Biznis Posao Pomoc
17.03.2024 22:43
Python Online Courses
Programiranje
17.03.2024 22:41
uhvatipopust.ba
Biznis
17.03.2024 22:40