WeAreDevelopers organizuje poseban dan za developere u saradnji sa vrhunskim tehnološkim kompanijama iz Austrije

WeAreDevelopers organizuje poseban dan za developere u saradnji sa vrhunskim tehnološkim kompanijama iz Austrije

Konferencije
22.11.2019. / 22.11.2019.

WeAreDevelopers Developers Connect Day je ekskluzivni event za 50 developera koji se održava 27. novembra, neposredno prije početka WeAreDevelopers Congress Vienna 2019. To je jedinstvena prilika za umrežavanje developera i sticanje ekskluzivnog uvida u vrhunske tech kompanije iz Austrije. Događaj od ranije bilježi veliku pozornost developera. 

Beč, 22. novembar - WeAreDevelopers Developers Connect Day predstavlja priliku za developere da izbjegnu svakodnevnu rutinu i učestvuju u aktivnostima ispunjenom danu gdje će se susresti sa istomišljenicima, učiti od njihovih partnera i generalno se dobro zabaviti u Beču. 

Developeri će imati priliku učestvovati u interaktivnim izazovima i aktivnostima koje im mogu pomoći da riješe probleme s kojima se susreću tehnološki timovi vrhunskih IT kompanija iz Austrije poput ÖBB, Accenture, Bitpanda i mySugr. Inicijativa se razvija u partnerstvu sa Vienna Business Agency.

Ovo je prvi put da WeAreDevelopers priprema događaj ovog tipa, te se iz organizacije nadaju da će potaknuti i druge da organizuju slične događaje u developerskim zajednicama u Evropi. Organizatori su poduzeli sve što je potrebno kako bi učesnici nesmetano uživali u specijalnom danu, od obezbjeđenih obroka, transporta, pa do besplatnih kotizacija za WeAreDevelopers Congress Vienna 2019 i World Congress 2020, kao i WE Night (zvanična kongresna večera za govornike i predstavnike kompanija i partnera).

"Developers Connect Day inicijativa je jedinstvena prilika za software developere da steknu uvid u tehnološke kompanije kao što su ÖBB, Bitpanda, mySugr i Accenture, te da vide iz prve ruke kako i na koji način pristupaju rješavanju velikih problema", dodaje Thomas Pamminger, suosnivač i CPO WeAreDevelopers.

Više informacija o WeAreDevelopers Developers Connect Day potražite na linku:

https://www.wearedevelopers.com/events/congress-vienna/developers-connect-day/  

Vaše .ba domene
General
17.03.2024 22:50
Otvaranje obrta u FBIH - pitanja i odgovori
Biznis Posao Pomoc
17.03.2024 22:43
Python Online Courses
Programiranje
17.03.2024 22:41
uhvatipopust.ba
Biznis
17.03.2024 22:40
Oglasi za posao