QSD, perspektivna informatička tvrtka iz Mostara, predstavljala je BiH na Expo 2020 Dubai

QSD, perspektivna informatička tvrtka iz Mostara, predstavljala je BiH na Expo 2020 Dubai

Promo Kompanije Biznis
11.03.2022. / 11.03.2022.

Delegacija BiH za informacijske i komunikacijske tehnologije (ICT), sastavljena od deset tvrtki, sudjelovala je na Expo 2020 Dubai, gdje je zastupala interese i predstavljala potencijal Bosne i Hercegovine i ICT industrije.

Vrijeme provedeno na Expo 2020 Dubai bilo je produktivno i očekuje se da će se pokazati kao dobra investicija za budućnost. Delegacija BiH imala je mnogo prilika za učenje, promatranje projekata i inovacija na kojima rade druge zemlje.

Za QSD ovo je bila izvrsna prilika za međusobno upoznavanje i druženje s predstavnicima bh. kompanija, ali i prilika za razmjenu ideja o zajedničkim projektima u budućnosti.

QSD je tvrtka koja u svojoj povijesti broji mnoga bitna događanja izvan granica BiH, kroz koje se konstantno trudi dijeliti i stjecati znanja te zemlju predstaviti u najboljem svjetlu. Ovim kontinuiranim radom stvaraju se temelji za perspektivnu budućnost ne samo naše nego i globalne ICT industrije.

"Dubai je primjer za BiH što se sve može uraditi kada se energija usmjeri na razvoj države i društva", rekao je Alžan Soldić, direktor QSD-a

Inicijativa Vlade KS, koja je organizirala sudjelovanje BiH na Expo 2020 Dubai, značajan je iskorak i za očekivati je da će Bosna i Hercegovina u budućnosti raditi na predstavljanju prirodnih resursa i promoviranju ICT industrije koja se ubrzano i uspješno razvija.

Po povratku u Mostar, direktor QSD-a Alžan Soldić istaknuo je da nakon ovako velikog događaja BiH počinje vidjeti brojne mogućnosti za razvoj i napredak našeg društva i poslovanja: "Na ovakvim događajima uvidite koliko zapravo balkanske zemlje zaostaju u modernizaciji i inovacijama koje su standardizirane u ostatku svijeta."

QSD je tvrtka koja se u svom radu uvijek fokusira na produktivno i poticajno okruženje te od svakoga očekuje da kao tim doprinese razvoju zajednice u kojoj živimo i radimo. "Mi u QSD-u vjerujemo da su ljudi glavni pokretač svega", rekao je Alžan Soldić, direktor QSD-a BiH. 

 

 

Vaše .ba domene
General
17.03.2024 22:50
Otvaranje obrta u FBIH - pitanja i odgovori
Biznis Posao Pomoc
17.03.2024 22:43
Python Online Courses
Programiranje
17.03.2024 22:41
uhvatipopust.ba
Biznis
17.03.2024 22:40