Praksa u Authority Partners: Otvorene su prijave za program obuke AP LAB Cloud Masters - Summer Session!

Praksa u Authority Partners: Otvorene su prijave za program obuke AP LAB Cloud Masters - Summer Session!

Praksa Edukacija
11.06.2019. / 11.06.2019.

Kompanija Authority Partners (AP) je jedna od vodećih softverskih kompanija u Bosni i Hercegovini koja djeluje na globalnom tržištu i okuplja tim od preko 250 IT profesionalaca. Izvrsno i odgovorno poslovanje, koje AP realizira u BiH već 14 godina, usmjereno je između ostalog ka pozitivnom rastu i razvoju softverske industrije, ali i društva uopće.

Praksa u Authority Partners (AP), Sarajevo

Danas je objavljen poziv za učešće na novom AP LAB Cloud Masters programu obuke u trajanju od 12 sedmica. Tokom trajanja prakse imate mogućnost steći praktično iskustvo i ovladati vještinama u IT-u. Kandidati koji uspješno završe program pridružuju se AP globalnom timu.

Okruženje AP-a je osnaženo savremenim tehnologijama, mogućnostima za učenje novih vještina i jedinstvenim osjećajem vlastitog rasta i postignuća. Stoga, na temelju toga je pokrenut Authority Partners (AP) Lab – Centar za talente i inovacije, da bi podijeli znanje s mladima u BiH.

Authority Partners praksa AP LAB
 
AP Lab je pokrenut prije 5 godina, a dizajniran je da pruži priliku svi zainteresiranim da steknu praktično iskustvo i usavrše vještine potrebne za razvijanje, testiranje i isporuku softvera. Od 2014. godine u AP Lab-u održano je 23 trening sesija, 245 praktikanata je prošlo kroz program, dok je 79 najtalentiranijih danas dio AP tima.

AP Lab je bila jedna od mojih najboljih odluka u životu. Jednostavno, smatrala sam da mi fakultetsko znanje nije dovoljno i željela sam da što više naučim i napredujem. Moje iskustvo u AP Lab-u je zaista bilo veoma pozitivno, mnogo toga sam naučila od mentora, a uz dobru ekipu odlazak na praksu mi je predstavljao zadovoljstvo. Uz obuku, uspješno sam završavala i fakultetske obaveze.

Program AP Lab-a je fokusiran na učenje potrebnih vještina i tehnologija, kako bi nas pripremio za realno radno okruženje. Sve što sam naučila u AP Lab-u sam uspjela iskoristiti u svom poslu na najbolji mogući način.

- Melina Jahić, polaznica AP LAB programa

Program obuke započinje 8. jula a krajni rok za prijavu je 18. juni

Prijave za učešće na programu obuke možete izvršiti na ovom linku

 

#sharingiscaring ?
Imate prijatelja koji želi započeti karijeru u IT-u? Pošaljite mu ovaj link!






Vaše .ba domene
General
17.03.2024 22:50
Otvaranje obrta u FBIH - pitanja i odgovori
Biznis Posao Pomoc
17.03.2024 22:43
Python Online Courses
Programiranje
17.03.2024 22:41
uhvatipopust.ba
Biznis
17.03.2024 22:40