Otvorene prijave za plaćenu praksu u kompaniji Tech387

Otvorene prijave za plaćenu praksu u kompaniji Tech387

Praksa Edukacija
31.10.2022. / 31.10.2022.

Kompanija Tech387 otvara prvo poglavlje plaćene prakse za sve ljubitelje tehnologije! Product Arena je prvi korak ka zaposlenju u našoj kompaniji. Aplicirati mogu sve osobe koje zanima Project Management, UI/UX Design, QA Engineering, Backend ili Full Stack Development. Iskustvo ovoga puta nije potrebno!

Product Arena je intenzivna tromjesečna obuka, tokom koje će timovi pripravnika/ca raditi na razvoju aplikacija u stvarnom vremenu, uz vodstvo naših iskusnih mentora.

Cilj prakse je početnicama i početnicima pružiti najbolju šansu za uspješnu IT karijeru. Svi prijavljeni, će bez izuzetka, dobiti priliku da sudjeluju u prvom, online, dijelu obuke! Po završetku online dijela obuke, izvršit ćemo odabir kandidata/kinja koji su pokazali najviše motivacije, inicijative i želje za napretkom te im ponuditi učešće u plaćenom dijelu prakse. Ni to nije sve, svi uspješni kandidati/kinje će nakon završene prakse dobiti priliku za stalno zaposlenje. Osnovne informacije koje bi svi zainteresovani/e trebali znati prije prijave:

  • Sarajevo
  • Prevoz osiguran
  • Plata tokom tromjesečne prakse
  • Oprema obezbijeđena
  • Krajnji rok za prijavu 18.11.2022.

Denis Berilo, rekao je kako je Product Arena ozbiljan program za motivisane pojedince/ke koji su spremni ući u svijet najsavremenije tehnologije.

“Bez obzira na dosadašnje iskustvo, pozivamo vas da se prijavite za našu plaćenu praksu. Obećavamo da će vam Product Arena, ako imate ozbiljne namjere i motivaciju pružiti priliku za uspješnu IT karijeru. Primarni cilj organizacije plaćene prakse je kreiranje novih kadrova za kompaniju Tech387. Svi kandidati/kinje koji ostvare uspjeh tokom prakse dobit će priliku za zaposlenje. O benefitima i atmosferi u našoj kompaniji ovoga puta neću govoriti, jer će svi polaznici Product Arene imati priliku da se upoznaju s atmosferom i kolegama u toku trajanja prakse.”

Prijave ostaju otvorene do kraja radnog dana 18.11.2022. Prijaviti se može putem linka. Nakon zatvaranja prijava, svi kandidati/kinje će dobiti email sa uputama o početku online dijela obuke. Tokom prvog dijela obuke naši mentori vršit će procjenu motivacije, načina rada i brzine usvajanja vještina, na osnovu kojih će biti donesena konačna odluka.

Tech387 plaćena praksa

“Svi će imati jednaku priliku da nam pokažu da žele biti dio našeg tima. Ovo je jedinstvena prilika gdje predznanje ne predstavlja uslov za mjesto na plaćenoj praksi, a potom i radno mjesto”, naglasio je Faruk Ćidić.

Nadamo se da ćete nam pomoći da ova vijest dođe do velikog broja ljudi, kako bismo im dali priliku za bolju budućnost u Bosni i Hercegovini. Video možete pogledati ovdje, a za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati.

Vaše .ba domene
General
17.03.2024 22:50
Otvaranje obrta u FBIH - pitanja i odgovori
Biznis Posao Pomoc
17.03.2024 22:43
Python Online Courses
Programiranje
17.03.2024 22:41
uhvatipopust.ba
Biznis
17.03.2024 22:40