Lokacija ureda
Sarajevo Put Mladih Muslimana 2, Sarajevo
Objavljeni podaci o kompanijama su rezultat javno dostupnih informacija prikupljenih na oficijelnim web stranicama i social profilima navedenih kompanija. IT Base u potpunosti ne garantuje za tačnost navedenih podataka, te ukoliko primijetite neke nepravilnosti kontaktirajte nas putem emaila info@itbase.ba.

Također budite slobodni da nas kontaktirate ukoliko raspolažete dodatnim informacijama kako bi što bolje predstavili navedenu kompaniju našoj zajednici.
Tech387 logo

Tech387

Sarajevo
Tech387 je bosanskohercegovačka kompanija specijalizirana za razvoj softverskih proizvoda

Tech387 je bosanskohercegovačka kompanija specijalizirana za razvoj softverskih proizvoda. Područja ekspertize kompanije su osmišljavanje, planiranje, dizajniranje, proizvodnja, testiranje i monetizacija mobilnih aplikacija, web stranica i drugih softverskih inovacija. 

Kompanija je u 2022. godini postala i certificirani AWS partner za softverska arhitekturalna rješenja. 

Pored razvoja vlastitih proizvoda, kompanija svojim klijentima nudi i široku lepezu usluga, koje obuhvataju, ali ne limitiraju se na razvoj softverskih proizvoda po narudžbi, UI/UX dizajn, marketing. 

Od 2023. godine Tech387 se bavi sufinansiranjem startup-a, te pomaže osnivačima da razviju proizvod, dođu do novih investitora, kontinuirano rastu i plasiraju se na svjetsko tržište. 

05.10.2018
Objava Wobble društvene aplikacije
Objava Wobble društvene aplikacije koja objedinjuje 4 društvene mreže FB, Instagram, YT i Twitter u jednu i javna promocija u našem gradu Sarajevu 05.10.2018. godine
08.2015
Objava Spartan Apps portfolia
Objava Spartan Apps portfolia od 16 mobilnih aplikacija za Fitness treninge koje imaju preko 3 miliona korisnika na Google Play - u i App Store - u augustu 2015. godine.