Lokacija ureda
Sarajevo Džemala Bijedića 129 Otoka
Objavljeni podaci o kompanijama su rezultat javno dostupnih informacija prikupljenih na oficijelnim web stranicama i social profilima navedenih kompanija. IT Base u potpunosti ne garantuje za tačnost navedenih podataka, te ukoliko primijetite neke nepravilnosti kontaktirajte nas putem emaila info@itbase.ba.

Također budite slobodni da nas kontaktirate ukoliko raspolažete dodatnim informacijama kako bi što bolje predstavili navedenu kompaniju našoj zajednici.
Tech 387 logo

Tech 387

Sarajevo
Tech 387 je bosanskohercegovački IT brend specijalizirana za proizvodnju savremenih softverskih rješenja

Tech 387 je bosanskohercegovački IT brend specijalizirana za proizvodnju savremenih softverskih rješenja. Područja specijalizacije kompanije su osmišljavanje, planiranje, dizajniranje, proizvodnja, testiranje i monetizacija mobilnih aplikacija i drugih softverskih inovacija.

“Kao partner mi razvijemo i pružimo stručne, inovativne tehničke usluge i rješenja koja omogućavaju našim klijentima da postignu maksimalan uspjeh sa svojim softverima. Tech 387 koristi moderne, konceptualne modele, procese i sisteme radnog toka sa tendencijom stalnog širenja zbog vještina, upravljanja, stručnih i tehničkih resursa”.

Tech 387 je članica krovnog udruženja IT kompanija u BiH - Bit Alliance.

05.10.2018
Objava Wobble društvene aplikacije
Objava Wobble društvene aplikacije koja objedinjuje 4 društvene mreže FB, Instagram, YT i Twitter u jednu i javna promocija u našem gradu Sarajevu 05.10.2018. godine
08.2015
Objava Spartan Apps portfolia
Objava Spartan Apps portfolia od 16 mobilnih aplikacija za Fitness treninge koje imaju preko 3 miliona korisnika na Google Play - u i App Store - u augustu 2015. godine.