Otvorene prijave za Infobipovu plaćenu praksu

Otvorene prijave za Infobipovu plaćenu praksu

Praksa Edukacija Karijera
14.03.2022. / 14.03.2022.

Globalno prisustvo koje ova kompanija ima, omogućiti će praktikantima da sarađuju sa kolegama iz različitih dijelova svijeta i zajedno s mentorima rade na konkretnim razvojnim projektima.

Sa željom da ojača mladi kadar u IT sektoru i zajednicu u Bosni i Hercegovini Infobip, globalna cloud komunikacijska platforma i vodeća IT kompanija u regiji, u 2022. godini je odlučila pokrenuti dva programa praksi – Business Internship i Software Engineering Internship i mladima pružiti mogućnost za sticanje teoretskog i praktičnog znanja, te priliku da naprave prvi korak prema svojoj karijeri.

Ovom četvrtom po redu praksom Infobip otvara vrata za više od 35 polaznika s područja Bosne i Hercegovine iz različitih sfera interesovanja. Praktikanti će imati priliku da steknu iskustvo u oblasti prodaje, odnosa i podrške kupcima kao i u oblasti razvoja softvera u kompaniji koja kreira vlastiti proizvod.

Pored jedinstvene prilike za rad u njihovom razvojnom centru u Sarajevu, uz kompanijsku opremu i osiguran smještaj i prijevoz, praktikante čeka mogućnost zaposlenja u Infobipu nakon uspješno završene prakse, što će se bazirati na evaluaciji i praćenju napretka tokom programa.

Prijaviti se mogu svi studenti završnih godina dodiplomskog ili diplomskog studija iz relevantnih tehničkih i društvenih oblasti bez formalnog radnog iskustva, kao i svi oni koji su završili studij i u potrazi su za svojim prvim zaposlenjem.

Infobipov proljetni Business Internship kreće 18. aprila, a svi zaintresovani se mogu prijaviti do 25. marta putem prijavnog obrasca, gdje se nalazi i više informacija.

Također, prijave za ljetni Software Engineering Internship su otvorene do 3. aprila, a prijave se vrše putem obrazaca - prijave za Sarajevo i prijave za Tuzlu.

Pratite Infobip na društvenim mrežama InstagramLinkedInFacebook i ne propustite važne novosti.

Prijavite se i napravite prvi korak prema svojoj karijeri u Infobipu!

 

Vaše .ba domene
General
17.03.2024 22:50
Otvaranje obrta u FBIH - pitanja i odgovori
Biznis Posao Pomoc
17.03.2024 22:43
Python Online Courses
Programiranje
17.03.2024 22:41
uhvatipopust.ba
Biznis
17.03.2024 22:40