Novi ciklus besplatnog AP LAB CLOUD MASTERS programa

Praksa Edukacija
25.09.2019. / 25.09.2019.

Formalno obrazovanje odlična je baza za svakog pojedinca, međutim da bi ispunili i realizirali puni lični potencijal, neophodno je kontinuirano ulagati trud u nadogradnju vještina i znanja. S namjerom da pruži podršku mladima u obrazovanju i karijeri, kompanija Authority Partners 2014. godine je pokrenula AP Lab – Talent and Innovation Center. Novi ciklus besplatnog trening programa AP Lab Cloud Masters starta 21. Oktobra 2019. godine a traje do 14. Februara 2020. godine.

AP Lab je dizajniran da pruži priliku svim zainteresiranim da steknu praktično iskustvo i usavrše vještine potrebne za razvoj, testiranje i isporuku IT proizvoda klijentu.

AP Lab Cloud Masters program obuke donosi 16 sedmica vrhunskih predavanja, uzbudljive tehničke izazove, gostujuće predavače, najsavremeniju tehnologiju i još mnogo toga. U ovom ćete programu dobiti dublje razumijevanje svih aspekata softverskog inženjerstva i kompletnog životnog ciklusa razvoja softvera - od planiranja, dizajniranja, izgradnje, testiranja do implementacije.


U Authority Partnersu navedeni program koriste za pronalazak perspektivnih kandidata za stalno zaposlenje, tako da možete dobiti priliku da se pridružite njihovom timu IT stručnjaka. Traže talentovane i strastvene ljude koje zanima karijera posvećena softverskom inženjerstvu. Prijaviti se možete putem ovog linka.