Klika praksa - otvorene prijave za Sarajevo i Banja Luku

Klika praksa - otvorene prijave za Sarajevo i Banja Luku

Praksa Edukacija
23.02.2022.

KLIKA PRAKSA je dvomjesečni, cjelodnevni intenzivni program, podijeljen u osam sprintova, tokom kojih tim od 10 pripravnika razvija novu aplikaciju od nule, uz vodstvo mentora, iskusnih zaposlenika kompanije. Cilj prakse je imati potpuno funkcionalnu aplikaciju do kraja dvomjesečnog perioda.

Ko se može prijaviti?

Prijave su dostupne za studente informatike/računarstva, diplomce sa malo ili nimalo radnog iskustva, sa osnovnim znanjem, iskustvom ili interesovanjem za DevOps, Android, iOS, Back-end i Front-end razvoj i testiranje.

Uslovi za prijavu

  • Osnovno/elementarno znanje programiranja
  • Obrazovanje iz informatike, stečeno na univerzitetima ili akademijama (poželjno, ali ne isključivo)
  • Mogućnost angažovanja na puno radno vrijeme (9 do 5) u trajanju od dva mjeseca, u poslovnici Klike Sarajevu ili Banja Luci.
  • Entuzijazam
  • Strpljenje
  • Git
  • Želja za učenjem
  • Sposobnost pronalaženja odlične muzike na Youtube-u kada postane napeto.

Korak 1.

Slanje prijave, tako što ćete odgovoriti na nekoliko pitanja u obrascu za prijavu na ovom linku. Link za prijavu se nalazi na dnu stranice.

Potrebno je navesti jednu ili više pozicija u timu za koje ste zainteresovani (DevOps, Android, iOS, Back-end i Front-end razvoj i/ili QA).

Korak 2.

Nakon prijave potrebno je sačekati nekoliko dana na obradu. Ako ste među kandidatima koji su ušli u uži izbor, bićete pozvani u prostorije kompanije na razgovor.

Korak 3.

Ako ste prošli intervju, izabrani ste kao jedan pripravnika Klikinog najnovijeg ciklusa prakse! Bićete obaviješteni o datumu početka i dobiti potrebne resurse, dokumentaciju, savjete koji vas mogu najbolje pripremiti za ono što dolazi!

Prijave su otovrene do 27.02.2022 23:59h

 

Vaše .ba domene
General
17.03.2024 22:50
Otvaranje obrta u FBIH - pitanja i odgovori
Biznis Posao Pomoc
17.03.2024 22:43
Python Online Courses
Programiranje
17.03.2024 22:41
uhvatipopust.ba
Biznis
17.03.2024 22:40