IT Base update — Novi dizajn i poboljšanja

IT Base update — Novi dizajn i poboljšanja

Development Karijera Novosti
17.05.2020. / 17.05.2020.

IT Base platforma je započela sa radom u novembru 2018. godine sa ciljem da na jednom mjestu pruži mnoštvo korisnih informacija i sadržaja vezanih za brzorastući IT sektor u Bosni i Hercegovini. 

Tokom proteklog perioda objavili smo mnoštvo edukativnih članaka, najava za IT dešavanja i oglasa za poslove u IT kompanijama. Posebno izdvajamo sekciju "IT kompanije" koja trenutno sadrži bazu od 140 profila domaćih IT kompanija. Osim osnovih podataka vezanih za kompaniju dostupno je mnoštvo drugih informacija kao što su historija bitnih događaja, grafički prikaz broja uposlenika, otvorene pozicije za posao i dešavanja.

Profile kompanija svakodnevno ažuriramo dostupnim podacima kako bismo navedene kompanije što objektivnije predstavili našim korisnicima, potencijalnim kandidatima za posao.

Ovim putem pozivamo sve kompanije da dostave podatke kako bi svoju historiju i kulturu unutar kompanije približili široj IT zajednici.

Primjer profila IT kompanije
Primjer profila IT kompanije

Period izolacije uzrokovane pandemijom Korona virusa smo iskoristili za unaprijeđenje platforme u cilju poboljšanja korisničkog iskustva i korištenja. Glavna izmjena se ogleda u novom dizajnu, koji je sada mnogo pregledniji. Osim toga sama aplikacija je optimizovana za brže učitavanje i internet tražilice.

Objava oglasa za posao

Od samog početka posjete na platformi su u konstantnom rastu, a uključuju odabranu nišu IT profesionalaca, studenata i ostalih koje zanima IT. Svi oni koji se odluče da iskoriste prednost platforme, u cilju zapošljavanja IT kadrova, sada imaju mogućnost kreiranja korisničkog računa za samostalnu objavu oglasa za poslove.

Dostupni su besplatni (MINI) oglasi i Premium oglasi sa cijenom već od 100,00 KM. Više informacija o objavi oglasa za poslove pogledajte ovdje.

Korisnicima koji su u potrazi za poslom je na raspolaganju opcija prijave na email notifikacije za nove oglase.

AMS generator

Obzirom da u Bosni i Hercegovini djeluje i veliki broj freelancera kreirali smo poseban alat za olakšano popunjavanje AMS - 1035 obrasca i proračun poreza. U zadnjem update-u smo ga unaprijedili, uz mogućnost snimanja forme, za još efikasnije korištenje.

Do sada smo u saradnji sa vodećim IT kompanijama iz Bosne i Hercegovine objavili mnoštvo korisnih sadržaja, koji uključuju vijesti, događaje i oglase za poslove. Otvoreni smo za svaki vid saradnje a kontaktirati nas možete putem kontakt stranice.

Do sljedećeg update-a veliki pozdrav!

Vaš IT Base.

Vaše .ba domene
General
17.03.2024 22:50
Otvaranje obrta u FBIH - pitanja i odgovori
Biznis Posao Pomoc
17.03.2024 22:43
Python Online Courses
Programiranje
17.03.2024 22:41
uhvatipopust.ba
Biznis
17.03.2024 22:40