Dijelimo 4x ulaznice za WeAreDevelopers Congress u Beču

Konferencije
27.10.2019. / 27.10.2019.

Najveća konferencija za developere u Centralnoj Evropi, WeAreDevelopers Congress Vienna 2019, održat će se u Beču od 28. do 29. novembra! Palata Hofburg ugostit će preko 2.000 developera i više od 60 predavača.

Izdvajamo najvažnije, poput Tanmay Bakshi (IBM Cloud Advisor) koji će kao najmlađi učesnik otvoriti kongres uvodnim predavanjem. Cassie Kozyrkov (CDO, Google, Inc.) prenjet će svoja iskustva na temu kreiranja AI strategije i izgradnje kompanije bazirane na procesiranju podataka.

Jedna od najtraženijih tema ovog kongresa je i "Deep Fake", a o prevenciji i razvoju algoritama koji ih mogu uhvatiti govorit će Or Levi (Data Science Team Lead, Ebay). Emir Ombasic (Data Scientist, Jaggaer) objasnit će kako važna tema razvoja neuralnih mreža olakšava svakodnevne aktivnosti u različitim business-ima. Kako nastaviti razvoj AI tehnologija bez povećanja moći procesiranja i volumena podataka? Nešto više o tome reći će nam stručnjak sa Massachusetts Institute of Technology (MIT) - Eric Stainberger.

Saznajte još mnogo više o predavačima i temama iz djelimično objavljene agende WeAreDevelopers Congress Vienna 2019!

https://www.wearedevelopers.com/events/congress-vienna/agenda/

Više informacija o nagradnoj igru u kojoj dijelimo 2 puta po dvije ulaznice je dostupno na našoj Facebook stranici..