CosmoHub - novi coworking, event i startup space u Sarajevu

CosmoHub - novi coworking, event i startup space u Sarajevu

Coworking Promo Karijera
27.04.2022. / 27.04.2022.

Popularizacija i ekspanzija IT sektora, ali i freelancing-a u Sarajevu je više nego očita. Posmatrajući IT komapnije, ali i community-e van prostora BiH, te njihov način rada ali networking-a, ekipa iz CosmoHub coworking prostora je nadošla na ideju da dašak zapada donese u Sarajevo.  
 
CosmoHub je novi coworking, event i startup space u Sarajevu koji se prostire na više od 500+ m2. Mjesta i prostora zasigurno ne nedostaje, bilo da ste startup ili freelancer kojem treba pouzdana gigabitna konekcija, veliki sto, ergonomska stolica, ali i produktivno okruženje. S nešto više od 43 stola, privatnost i komfor pri korištenju coworking prostora je zagarantovana. Na raspolaganju su i dvije konferencijske sale, te četiri video call sobe koje omogućuju absolutnu privatnost.  
 
Naravno, kakav bi to moderan coworking space bio bez chill prostora? U CosmoHub-u chill area sadrži sve one perkove koji dobro dođu pri kraju napornog radnoga dana. Bilo da ste raspoloženi za besplatan čaj, ili ste više za partiju PS5 Fife.  

 


 
CosmoHub coworking, event i startup space njeguje startup i meetup kulturu, te u svojim prostorijama organizuje redovne meetup-e iz najatraktivnijih IT tema poput: blockchain developmenta, AI/ML, game developmenta. U planu su i besplatne edukacije iz QA testiranje, ali i blockchain developmenta. 

Iznajmljivanje sale za sastanak

U CosmoHubu je moguće iznajmiti salu za sastanak čak i ako niste član coworking prostora. Najam sale je 35 KM po satu. Ukoliko vam je potrebno mjesto za održavanje workshopa, meetinga ili edukacije, dobit će te svu potrebnu infrastrukturu za uspješnu organizaciju. 

Cijena coworking prostora

Mjesečni najam 
 
U cijenu mjesečnog najma stola u coworking prostoru ulazi besplatno korištenje konferencijskih sala, video call soba, networking prostora, kuhinje i printanja na fer osnovi. Pristup je moguć 24/7 uz korištenje NFC kartice. Postoje tri paketa mjesečnog najma, u zavisnosti da li vam je potrebno fiksno mjesto, veći sto ili dodatni prostor za PC.  
 
Cijena najma:  

  • 288 KM / mjesečno za STANDARD članarinu,
  • 333 KM / mjesečno  za PLUS članarinu  
  • 351 KM / mjesečno za LARGE članarinu 

Najam na jedan, pet ili deset dana 
 
U CosmoHub coworking space-u je moguće iznajmiti sto na jedan, pet ili desert dana. U cijenu je takođe uračunato korištenje konferencijskih sala, video call soba, networking prostora, kuhinje i printanja na fer osnovi. Za članarinu FLEX 5 i FLEX 10 pristup je moguć 24/7, dok je za dnevni najam pristup od 9:00 - 20:00h.  
 
Cijena najma: 

  • 207 KM / FLEX 10,  
  • 108 KM / FLEX 5,
  • 27 KM / DAILY  

Virtualna kancelarija 
 
CosmoHub coworking space nudi opciju najma poslovne adrese, prijema pošte i obavještavanja o prispjeću putem email-a ili telefonskog broja, uz mogućnost korištenja šest sati konferencijske sale uz prethodnu najavu. 
 
Cijena najma:

  • 150KM / mjesečno 

Najam event prostora 
 
S kapacitetom za 75+ ljudi, CosmoHub coworking, event i startup place nudi opciju najma prostora za organizaciju događaja, radionica i konferencija. Prostor je opremljen s projektorom, velikim TV-om, stolicama, te mikrofonima i kamerom, kako bi ste cijeli event mogli zabilježiti.  
 
Cijena najma:

  • Na upit 

 

Povezani članci

 

 

 

 

Vaše .ba domene
General
17.03.2024 22:50
Otvaranje obrta u FBIH - pitanja i odgovori
Biznis Posao Pomoc
17.03.2024 22:43
Python Online Courses
Programiranje
17.03.2024 22:41
uhvatipopust.ba
Biznis
17.03.2024 22:40