Authority Partners uskoro otvara urede u Istanbulu! ― Održan hiring event

Karijera Kompanije
15.11.2019. / 15.11.2019.

Od 7. do 9. novembra predstavnici kompanije Authority Partners su organizovali "hiring event" u Istanbulu. Na događaju koji je trajao tri dana su prezentovali svoju kompaniju, organizovali coding challenge i prikupljali prijave za otvorene pozicije. Poziv je bio otvoren za sve one koji se žele pridružiti njihovom timu i raditi na zanimljivim projektima koristeći moderne tehnologije, sa internacionalnim klijentima.

Prvog dana su prisutnima prezentovali svoju kompaniju i održali QA panel. Drugi dan bio je rezervisan za "coding challenge", a posljednjeg dana su održali tehnički razgovor s kandidatima koji su uspješno savladali "coding challenge".

Nakon postupka selekcije, Amina Karić, pomoćnik operativnog direktora u AP-u, izjavila je: „Imali smo uspješan događaj zapošljavanja u veličanstvenom Istanbulu, upoznali smo sjajne ljude i uspješno prezentovali kulturu naše kompanije. Radujemo se našim budućim aktivnostima i zajedničkom uspjehu sa novim timom u Istanbulu“.

Događaj su ocijenili kao uspješan i veoma posjećen. Prikupili su mnoštvo prijava i u ugodnoj atmosferi se odlično zabavili sa učesnicima.

Na kraju su se zahvalili svim učesnicima i poželili im mnogo sreće u nastavku karijere.