ACC mobilna aplikacija – Dopuna i uvid u stanje računa

ACC mobilna aplikacija – Dopuna i uvid u stanje računa

Aplikacije Novosti
21.03.2021. / 21.03.2021.

Od marta 2021. godine svim korisnicima elektronske naplate cestarine, koji su na prepaid biling sistemu je dostupna ACC mobilna aplikacija. Pomoću navedene aplikacije korisnici u svakom trenutku mogu provjeriti stanje ili izvršiti dopunu računa.

Kako bi se prepaid biling korisnicima omogućio jednostavniji, brži i sigurniji beskontaktni način dopune korisničkog računa, JP Autoceste FBiH prateći savremene trendove plaćanja su obezbijedili ACC mobilnu aplikaciju.

ACC tag aplikacija

Inovativni servis online dopune ACC računa korisniku omogućuje dopunu korisničkog računa u realnom vremenu, u skladu sa najvišim zahtjevima sigurnosti, zaštite, tajnosti i tačnosti podataka.

Korisnik putem ove  aplikacije može, pored online dopune korisničkog računa, pratiti stanje računa, vršiti kontrolu i uvid u kretanje vozila te raditi raspodjelu novčanih sredstava.

Dodatna pogodnost za pravna lica prepaid biling sistema sa većim brojem TAG uređaja se ogleda  u mogućnosti kreiranja grupa TAG-ova na korisničkom računu za što jednostavnije upravljanje i praćenje troškova.

Unutar dvojezične aplikacije dostupne su i ažurne informacije o autocesti na Koridoru Vc te dokumenti koji se odnose na cestarinu.

Korisnik ACC mobilnoj aplikaciji pristupa uz pomoć korisničkih podataka koje je dobio prilikom pristupanja prepaid biling sistemu.

Korisnicima ACC usluge koji su na prepaid biling sistemu je dostupan i redizajnirani korisnički web portal, koji je organizacijski i sadržajno prilagođen da pruži što bolje i kvalitetnije korisničko iskustvo te sadrži sve navedene pogodnosti koje pruža i ACC mobilna aplikacija.

Aplikaciju je razvila domaća kompanija BS Telecom Solutions a možete je preuzeti na sljedećim likovima:

Vaše .ba domene
General
17.03.2024 22:50
Otvaranje obrta u FBIH - pitanja i odgovori
Biznis Posao Pomoc
17.03.2024 22:43
Python Online Courses
Programiranje
17.03.2024 22:41
uhvatipopust.ba
Biznis
17.03.2024 22:40
Oglasi za posao