Lanaco ostvario saradnju sa Njemačkom kompanijom MHP A Porsche Company

13. May '19

Kompanija Lanaco i MHP A Porsche Company će 16. maja 2019. godine u Lanaco Tehnološkom centru u Banjoj Luci potpisati ugovor o saradnji.

AUTOMOBILSKA INDUSTRIJA

Kompanija MHP je dio Porsche grupe koja svoje poslovanje ostvaruje na globalnom tržištu u segmentu konsaltinga u informacionim tehnologijama i najvišem nivou ekspertize u automobilskoj industriji. Osim poznatih brendova Porsche Grupe u oblasti auto industrije: Porsche, Audi, Volkswagen, Seat, Bentley, MHP ima više od 300 partnera kojima pruža najviši nivo IT podrške. Na IT tržištu, MHP ostvaruje najviši nivo partnerstva sa kompanijama SAP, Oracle i IBM.

Potpisivanje Ugovora o partnerstvu predstavlja veliki događaj kako za privredu naše zemlje, s obzirom na to da je MHP A Porsche Company vodeća kompanija u oblasti menadžmenta i IT konsaltinga.

OPERATIVNA PODRŠKA

Saradnja sa kompanijom kao što je MHP A Porsche Company pruža stratešku i operativnu podršku na nacionalnom i međunarodnom nivou, a zahvaljujući sveobuhvatnom iskustvu u međunarodnim projektima i uspostavljenim partnerskim odnosima i lokacijama širom svijeta, od velikog je značaja za osnaživanje IT industrije i privrednog sektora naše zemlje.