Walter Code: Dvije BH IT kompanije udružene pod jedan brand

Walter Code: Dvije BH IT kompanije udružene pod jedan brand

Kompanije
15.06.2019. / 16.06.2019.
Od danas, Walter je postao Walter Sar grupacija sa svoja 3 brenda i svečano otvorio vrata novim uspjesima, pouzdanim partnerima, budućim saradnicima i inžinjerskim izazovima. 

Pod sloganom "Breaking boundaries between industry and technology" Walter Sar je fokusiran na budućnost koja je okrenuta ka pametnim, samoodrživim tehnološkim rješenjima u različitim industrijama. 

Kroz saradnju sa kompanijama poput Symetry, BIMobject i Saint Gobain, Walter Sar dokazuje da znanje mladih iz Bosne i Hercegovine ne poznaje granice i da se na projektima širom svijeta pokazujemo kao vrhunski stručnjaci. 

Jedan od brandova u ime čijeg otvaranja je sinoć priređena zabava nazvan je Walter Code. Ime simboliše udruživanje dvije kompanije Walter i East Codes u jedan brand čiji su glavni ciljevi pozicioniranje jake i stabilne IT kompanije u BIH i pružanje usluga na globalnom tržištu.

Na 1000 kvadratnih metara u zgradi "Svjetlost" na posljednjem spratu svoju inspiraciju pronalazit će trenutno zaposlenih 60 software developera, a u skorije vrijeme se očekuje i porast broja uposlenih shodno novim izazovima i ciljevima grupacije. Walter Code i cijela grupacija Walter Sar, poslije novootvorenih kancelarija u Sarajevu i Mostaru, planiraju širenje poslovanja i u drugim gradovima BiH. 

Na otvaranju Walter Code-a prisutni su se zabavili uz The Brew Crew i neprikosnoveni bosanskohercegovački DJ dvojac After Affair kojeg čine Bonjasky i Ivan Z.
Vaše .ba domene
General
17.03.2024 22:50
Otvaranje obrta u FBIH - pitanja i odgovori
Biznis Posao Pomoc
17.03.2024 22:43
Python Online Courses
Programiranje
17.03.2024 22:41
uhvatipopust.ba
Biznis
17.03.2024 22:40