UniCredit Excellence Hub - praksa i stipendije

UniCredit Excellence Hub - praksa i stipendije

Praksa Edukacija Promo
10.06.2020.

Grupa UniCredit putem Fondacije UniCredit&Universities dodijeljuje razne stipendije kandidatima na poslijediplomskim i poslijedoktorskim studijima sa svrhom daljnjeg nastavka i proširivanja obrazovanja i znanstveno-istraživačkih aktivnosti zainteresiranih.

Fondacija UniCredit&Universities je privatna fondacija koju je Grupa UniCredit osnovala u martu/ožujku 2009. godine s ciljem promocije istraživanja i inicijativa čija je svrha proširivanje znanja iz oblasti ekonomije, finansija, prava, politike i društvenih nauka, te dodjele stipenidja za iste oblasti.

UniCredit Bank i ove godine organizuje Excellence Hub, trodnevnu edukaciju za studente završnih godina informacijskih tehnologija i ekonomskog fakulteta na temu "Uvod u R i Big data".

Prijave za sudjelovanje su otvorene do 14.06.2020. godine, a mogu se izvršiti slanjem biografije i motivacijskog pisma na e-mail adresu prijavazaposao@unicreditgroup.ba sa naznakom „UniCredit Excellence Hub“. Najuspješniji sudionici imat će priliku ostvariti stipendiju, te dobiti mogućnost obavljanja prakse u UniCredit Bank, primjenjujući svoja znanja na problemima iz stvarnog svijeta.

Predavanja će održati predstavnici kompanije CROZ iz Zagreba, jedne od regionalnih lidera u području IT edukacija.

Edukacija će biti održana online kako bismo učinili pravu stvar, te zaštitili sve one koji žele biti dio ovog izazova. UniCredit Bank, na ovaj način, pruža mogućnost mladim i uspješnim studentima za daljnji razvoj svojih vještina, te daje priliku za prvo radno iskustvo.

Vaše .ba domene
General
17.03.2024 22:50
Otvaranje obrta u FBIH - pitanja i odgovori
Biznis Posao Pomoc
17.03.2024 22:43
Python Online Courses
Programiranje
17.03.2024 22:41
uhvatipopust.ba
Biznis
17.03.2024 22:40