Symphony organizuje treći "March IT Up" online meetup

Symphony organizuje treći "March IT Up" online meetup

Meetup
17.03.2021.

U skladu sa svojom kulturom, IT kompanija Symphony i ove godine nastavlja seriju online događaja. Pod simboličnim nazivom "March IT Up", u mjesecu martu donose pet sjajnih online druženja s jedinstvenim temama koje će predstaviti izvanredni govornici i profesionalci iz pet različitih Symphony tehnoloških centara u regionu.

March IT Up ima za cilj da nadahne i ohrabri saradnju između IT kompanija i profesionalaca iz čitave BiH i regiona, kao i dijeljenje stečenih iskustava i dobrih praksi.

Na trećem March IT Up online druženju imate ćete priliku upoznati Anidu Mumić, Service Delivery menadžericu iz IT kompanije Symphony, koja će govoriti na temu "Creating High-Performing Cross-Functional Teams". Na samom početku COVID-19 pandemije kada se IT svijet u potpunosti prebacio na rad od kuće, Anida je zajedno sa preko 30 ljudi u svom timu, koji su locirani širom svijeta, radila na jednom od najvećih projekata unutar Symphonyja.

Neophodno je bilo odmah prilagoditi procese i postaviti timove na način da će svi biti usredotočeni, angažirani i motivirani za rad. Usklađivanje ciljeva projekta i karijernog puta svakog od članova tima je vjerovatno bio i najveći uspjeh u cijelom procesu rada za jednu od najvećih svjetskih kompanija. Anida ističe da je upravljanje timom uvijek izazovan zadatak, ali kada je rad od kuće u pitanju to može dodatno otežati stvar. Međutim, s motiviranim ljudima, znanjem i dostupnim alatima ta tranzicija za Symphony i Anidin tim je bila potpuno neprimijetna.

Pridružite se Anidi na online događaju koji će se održati u četvrtak 25.03. u 18 sati. Osigurajte svoje mjesto besplatno popunjavanjem kratke prijavne forme ovdje.

Vaše .ba domene
General
17.03.2024 22:50
Otvaranje obrta u FBIH - pitanja i odgovori
Biznis Posao Pomoc
17.03.2024 22:43
Python Online Courses
Programiranje
17.03.2024 22:41
uhvatipopust.ba
Biznis
17.03.2024 22:40