Svi koji imaju problema s ekranom na iPhone 11 imaju pravo na besplatnu zamjenu

Svi koji imaju problema s ekranom na iPhone 11 imaju pravo na besplatnu zamjenu

Tehnologija Novosti
08.12.2020.

Apple je pokrenuo program besplatne zamjene ekrana na iPhone 11 za koji se utvrdi da zbog propusta u proizvodnji ima probleme s radom panela osjetljivog na dodir.

Određeni broj korisnika iPhonea 11 primijetio je da na njihovim uređajima s vremena na vrijeme može doći do problema s ekranom. Oni se manifestiraju kroz prestanak rada panela osjetljivog na dodir, pa ekran može postati neupotrebljiv, tj. neće reagirati na dodir prsta. Apple je potvrdio da je uzrok tog problema greška u proizvodnji, te da on zahvata isključivo uređaje iPhone 11 proizvedene od novembra 2019. do maja 2020. godine.

U slučaju da imate takav problem, tj. da vaš iPhone 11 kupljen nekada u ovom razdoblju ili nakon njega ima poteškoća s ekranom, njegov serijski broj možete upisati na ovom mjestu i provjeriti imate li pravo na zamjenu. Ako se putem serijskog broja utvrdi da imate pravo dobiti besplatnu zamjenu ekrana, Apple će vas uputiti na najbližeg ovlaštenog servisera.

Program besplatne zamjene zaslona odnosi se isključivo na model iPhone 11 proizveden u navedenom razdoblju.  Zamjenom ekrana ne produžuje se tvornička garancija, a pogodnost besplatne zamjene ekrana može se iskoristiti unutar dvije godine od kupovine uređaja.