Radovi pri kraju — Symphony uskoro u novom domu na Trebeviću

Radovi pri kraju — Symphony uskoro u novom domu na Trebeviću

Novosti Kompanije
11.12.2020. / 11.12.2020.

Podsjećamo, krajem 2019. godine kompanija Symphony je započela izgradnju savremenog kompleksa nedaleko od Sarajeva.

Na iznenađenje mnogih, odlučili su se za Trebević, jednu od četiri olimpijske planine, udaljenu devet minuta vožnje od centra grada. Radni prostor će biti smješten na 800 metara nadmorske visine u novom kompleksu, smještenom uz glavnu cestu prema Trebeviću, u blizini Zlatišta, na jednoj od planina s najvišom koncentracijom kisika u zraku. Novo mjesto pružit će ljudima znatno poboljšano radno okruženje, kao i prostor za daljnje širenje. Zaposlenici Symphony-a i drugih kompanija moći će više vremena provoditi u prirodi i živjeti zdravijim životom, a istovremeno će moći uživati ​​u svim sadržajima koji u gradu nisu pri ruci.

novom kompleksu će uposlenici imati na raspolaganju različite prostorije za rad, dnevni boravak, kuhinju, kino, teretanu, zatvoreni bazen, amfiteatar, kao i prostorije za opuštanje i druženje. Ovo dinamično radno okruženje će doprinijeti boljoj komunikaciji, saradnji i rađanju novih ideja.

Danas su na svom Facebook profilu objavili da sa uzbuđenjem čekaju 2021. godinu i završetak radova, nakon čega će useliti u novoizgrađeni tehnološki park.

Sa uzbuđenjem pripremamo doček 2021. godine u našem novom domu na planini Trebević. Priča i način života koji gradimo iza našeg novog tehnološkog parka uskoro će zaživjeti - radno okruženje s posebnom pažnjom na kvalitetu života, saradnju i inovacije. Također, nevjerovatno smo ponosni što smo uspjeli prilagoditi svoj novi dom potrebama članova naše zajednice za sigurnim i zdravim radnim okruženjem - uz odgovarajuću udaljenost između svih sadržaja i ventilacijom koja provjetrava prostorije tri puta svakih sat vremena.

U proteklih nekoliko sedmica započeli smo organizaciju Trebevićevih turneja u malim, kontrolisanim grupama, gdje pokušavamo približiti viziju našeg tehnološkog parka svim članovima naše zajednice, usput slušajući njihove povratne informacije i potrebe. Grupa sa Dinom, Merimom, Damirom, Sakibom, Ehlimanom i Samirom posjetila je Trebević prije nekoliko dana i uživala u pauzi za ručak u našem novom domu.

 

 

 

Vaše .ba domene
General
17.03.2024 22:50
Otvaranje obrta u FBIH - pitanja i odgovori
Biznis Posao Pomoc
17.03.2024 22:43
Python Online Courses
Programiranje
17.03.2024 22:41
uhvatipopust.ba
Biznis
17.03.2024 22:40