QSS ispunio Microsoft-ove rigorozne standarde i postao Gold partner u području Datacenter

QSS ispunio Microsoft-ove rigorozne standarde i postao Gold partner u području Datacenter

Kompanije Novosti
30.09.2019.

Status “Microsoft Gold Certified Partner” dodjeljuje se kompanijama koje posluju po najvišim standardima svjetski priznatog Microsoft partnerskog programa, u području odgovarajućih rješenja. Gold partneri su kompanije koje kreiraju i implementiraju poslovna rješenja bazirana na Microsoft-ovim tehnologijama, kao i najviši nivo znanja i stručnosti u primjeni istih.

QSS Microsoft

U proteklom periodu, QSS je prošao re-evaluaciju partnerstva po pooštrenim standardima, te unaprijedio status segmenta "Datacenter". Kako bi zadovoljio kriterije za sticanje Gold statusa, QSS-ov tim je prošao kroz visoku razinu tehnološke edukacije uz zastupljenost većeg broja eksperata u navedenom segmentu, polaganje ispita, kao i uspješnu realizaciju korisnički odobrenih projekata.

Kroz “Gold Datacenter” status, Microsoft prepoznaje kompanije koje transformiraju datacentre i implementiraju fleksibilna, skalabilna i troškovno efikasna rješenja za korisnike.

QSS također posjeduje “Gold Application Development” status, zahvaljujući uspješnim projektima u oblasti razvoja aplikacija. Ovaj status pozicionira QSS među 1% kompanija u ekosistemu Microsoft-ovih partnera.

Novi status u partnerstvu QSS-a i Microsoft-a će značajno doprinijeti poslovanju i omogućiti QSS-u da transformiše digitalnu inovaciju u visoku poslovnu vrijednost za korisnike.

Slika dana
Off topic
15.05.2023 11:48
IT praksa u firmama iz Bosne i Hercegovine
Posao IT kompanije
02.09.2022 23:37
uhvatipopust.ba
Biznis
13.07.2022 12:44
Python Online Courses
Programiranje
07.06.2022 08:42
Otvaranje obrta u FBIH - pitanja i odgovori
Biznis Posao Pomoc
28.05.2022 22:02