Otvorene prijave za Hakaton na temu Digitalizacija prodaje

Otvorene prijave za Hakaton na temu Digitalizacija prodaje

Takmičenja
14.04.2021. / 14.04.2021.

Centar za digitalnu transformaciju pri Privrednoj komori entiteta Republika Srpska od 23. do 25. aprila 2021. godine, u saradnji sa Centrom za razvoj tehnološkog preduzetništva i inovacija – ICT Hub, organizuje Hakaton na temu Digitalizacija prodaje.

Organizacija Hakatona je podržana i izvodi se u saradnji sa Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, kroz projekat Inovacije i digitalizacija u malim i srednjim preduzećima u BiH, koji ova organizacija implementira u ime njemačke Vlade.

Tema i zadatak za učesnike događaja biće „Digitalizacija prodaje“, dok će nagradni fond za tri najbolja rješenja iznositi ukupno 5.000,00 KM. Pored novčanih nagrada, učešće je sjajna prilika za timove da se predstave potencijalnim poslodavcima, klijentima i partnerima, kao i odskočna daska za dalje razvijanje ideje ka konačnom proizvodu.

Hakaton će se realizovati online

Hakaton “Digitalizacija prodaje” je prilika za sve koji žele da u roku od 48h sa svojim timom pokušaju da kreiraju inovativno softversko rešenje, u vidu web ili mobilne aplikacije, koje doprinosi unapređenju prodajnih procesa unutar malih i srednjih preduzeća, da kreiraju rješenja koja digitalizuju mjesta prodaje, koja digitalizuju komunikaciju sa klijentima, doprinose boljem radu prodajnih predstavnika ili utiču na bilo koji drugi segment prodajnog procesa.

Tokom hakatona, učesnicima su na raspolaganju mentori iz oblasti programiranja, marketinga, biznisa i pripreme za javni nastup. Na timovima ostaje da budu kreativni i da na postavljeni izazov pokušavaju da odgovore kroz inovativan pristup koristeći tehnologiju.

Pored Centra za digitalnu transformaciju Privredne komore entiteta Republika Srpska i Centra za razvoj tehnološkog preduzetništva i inovacija – ICT Hub, partneri na organizaciji Hakatona su kompanije Mtel i JSGuru i Elektrotehnički fakultet Univerziteta u Banjoj Luci.

Rok za prijavu na Hakaton je 20. april, a svi zainteresovani za učešće mogu pronaći više informacija na internet stranici Privredne komore entiteta Republika Srpska.

Vaše .ba domene
General
17.03.2024 22:50
Otvaranje obrta u FBIH - pitanja i odgovori
Biznis Posao Pomoc
17.03.2024 22:43
Python Online Courses
Programiranje
17.03.2024 22:41
uhvatipopust.ba
Biznis
17.03.2024 22:40