Otvorene prijave za Elevator Lab challenge 2020. Pozivamo sve fintech startupe da se takmiče za vrijedne nagrade

Otvorene prijave za Elevator Lab challenge 2020. Pozivamo sve fintech startupe da se takmiče za vrijedne nagrade

Startupi Takmičenja Promo
17.09.2020. / 17.09.2020.

Raiffeisen banka i Startit pozivaju sve zainteresovane fintech startupe da se prijave za Elevator Lab challenge 2020. Timovi koji učestvuju u takmičenju imaju priliku da predstave svoje inovacije i najnovija rešenja u oblasti finansijskih tehnologija pred industrijskim stručnjacima i startup ekosistemima.

Prijave su zvanično otvorene 16.09.2020. i trajat će do 31.10.2020. godine.

Elevator Lab challenge je regionalno fintech startup takmičenje koje je organizovano kroz lokalna takmičenja u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Srbiji, a otvoreno je i za startupe iz Crne Gore i Slovenije. Ove godine lokalna finala će se po prvi put održati u potpunosti online i to 20.11. za Bosnu i Hercegovinu, 23.11. za Srbiju i 26.11. za Hrvatsku.

Najbolji startupi sa svakog takmičenja dobijaju nagradu od 5.000 EUR, kao i mogućnost za prezentaciju svoje ideje pred odborom direktora Raiffeisen banke u svojoj zemlji.

Regionalni Elevator Lab Challenge završit će Gala događajem na kojem će pobjednici takmičenja iz sve tri zemlje dobiti priliku da svoj biznis predstave pred stručnim žirijem i publikom i izbore se za nagradu od dodatnih 5.000 EUR. Dodatna, i još značajnija, nagrada je što će regionalni pobjednici održati pitch na International Elevator Lab Demo Day-u u martu/aprilu 2021. godine. 

Prijave za Elevator Lab challenge možete pronaći na linku: LINK

Prijavom za učešće, startup kompanije prolaze kroz proces selekcije od strane stručnog žirija, koji čine menadžeri Raiffeisen banke i uspješni regionalni preduzetnici i investitori. Regionalni Elevator Lab challenge sprovodi Raiffeisen banka uz podršku organizacije Startit.

Detaljne informacije o takmičenju, učešću i nagradama možete pronaći na linku: LINK

O Raiffeisen BANK dd Bosna i Hercegovina

Raiffeisen BANK d.d. Bosna i Hercegovina je supsidijarno lice Raiffeisen Bank International AG, jedne od vodećih banaka u Srednjoj i Istočnoj Evropi te Austriji. Osnovana 1992. godine, danas je jedna od vodećih banaka u Bosni i Hercegovini. Preko 1.300 zaposlenika Banke putem 100 poslovnica pruža usluge za oko 430.000 klijenata.

Mnogobrojna, kako domaća, tako i međunarodna priznanja, kao što su priznanja renomiranih magazina Global Finance, Euromoney te The Banker, potvrda su uspješnog poslovanja Banke. Investiranje u nove tehnologije, iskusno i educirano osoblje koje se stalno usavršava, naglasak na individualnom pristupu klijentu, te uvođenje novih, savremenih proizvoda i usluga predstavljaju glavne faktore konkurentnosti Raiffeisen banke na bosanskohercegovačkom tržištu.

Raiffeisen grupu u Bosni i Hercegovini, pored Raiffeisen banke, čine, Raiffeisen INVEST, Raiffeisen CAPITAL, Raiffeisen LEASING, te RL ASSISTANCE. Raiffeisen grupacija 130 godina kombinuje ostvarenje finansijskog uspjeha sa društveno odgovornim poslovanjem, pri čemu ekonomska, ekološka i društvena odgovornost čine jednu cjelinu, slijedeći osnovne principe društvene solidarnosti, samopomoći i održivosti koje je uspostavio Friedrich Wilhelm Raiffeisen.

Vaše .ba domene
General
17.03.2024 22:50
Otvaranje obrta u FBIH - pitanja i odgovori
Biznis Posao Pomoc
17.03.2024 22:43
Python Online Courses
Programiranje
17.03.2024 22:41
uhvatipopust.ba
Biznis
17.03.2024 22:40