Novi set poslovnih besplatnih servisa iz BH Telecoma

Novi set poslovnih besplatnih servisa iz BH Telecoma

Biznis Aplikacije Kompanije Tehnologija
28.03.2020.

Besplatno korištenje alata za poslovne korisnike Microsoft® Teams™, Microsoft® Office 365™, CISCO Webex, BH Telecom Cloud i siguran udaljeni pristup za rad od kuće

Novonastalo stanje u svijetu i proglašenje pandemije zbog pojave virusa COVID-19 dovelo je do promjene u načinu poslovanja i potrebe da se dalje odvijanje poslovnih procesa nastavi sa udaljenih lokacija. Prinuđeni smo da posao iz ureda prenosimo u svoje domove te je zato sada više nego ikada važno da ostanemo povezani.

BH Telecom je u prepoznao važnost osiguranja kontinuiteta poslovanja u ovom teškom periodu i svojim poslovnim korisnicima je ponudio punu podršku za organizaciju rada na daljinu. Ponuda obuhvata usluge i rješenja, kao i rješenja naših partnera, koja će vam omogućiti organizaciju poslovnih aktivnosti uz maksimalnu sigurnost, te podršku BH Telecoma za realizaciju i korištenje.

1. Microsoft® Teams  - 6 mjeseci besplatno

Organizujte svoj posao na daljinu u realnom vremenu, razmjenjujte dokumente sa kolegama, budite kontinuirano u kontaktu, organizujte online sastanake, video konferencije, prezentacije, treninge. Zahvaljujući parnterstvu sa Microsoftom, BH Telecom ima mogućnost da svojim poslovnim korisnicima ponudi besplatno korištenje Microsoft® Teams™ kolaboracijskog alata, i to u periodu od 6 mjeseci. Stavljamo vam na raspolaganje naše resurse, znanje i podršku za aktivaciju i konfiguraciju navedenog Microsoft alata.

Aktivirajte Microsoft® Teams™ 6 mjeseci besplatno

2. Microsoft® Office 365™– besplatno 30 dana

Aktivirajte Microsoft® Office 365™ Bussine Premium plan i uvjerite se u njegove prednosti uz 30 dana besplatnog korištenja. Napominjemo da je u Microsoft® Office 365™ Bussines Premium planu među ostalim alatima aktivan i Microsoft Onedrive koji osigurava 1TB prostora za svakog korisnika i omogućava sinhronizaciju svih dokumenata, sa računara iz poslovnog okruženja u Cloud, i pristup tim dokumentima od kuće. Za poslovne procese koji se oslanjaju na razmjenu i rad na dokumentima ovo rješenje odgovara na sve potrebe udaljenog rada.

Iskoristite dodatnu pogodnost koju omogućava BH Telecom svojim postojećim poslovnim korisnicima i koristite bilo koji aktivirani Microsoft® Office 365™ plan uz mjesečnu naknadu od 1 KM, u periodu od prva 3 mjeseca komercijalnog korištenja izabranog plana.

BH Telecom nudi svoju podršku obrazovnim institucijama za uspostavljanje kolaboracijskog okruženja za izvođenje online nastave korištenjem besplatne verzije Microsoft® Office 365™ for Education A1 plana. Ovaj plan mogu iskoristiti sve obrazovne institucije, bez obzira na njihov nivo.

Microsoft® Office 365™ vam nudi:

  • Uvijek dostupne najnovije verzije uz automatsko ažuriranje aplikacija,
  • Mogućnost instaliranja Office-a na do 5 različitih uređaja za svakog korisnika,
  • Pohranu podataka u oblak, pristup sa bilo kog mjesta,
  • Potpunu mobilnost uz Office aplikacije na pametnim telefonima i tabletima.

Aktivirajte svoj Office 365 plan

3. CISCO Webex – besplatno 90 dana

CISCO Webex je enterprise kolaboracijsko rješenje koje omogućava organizaciju video konferencija, webinara, online sastanaka.  Aktivirajte ga i koristite bez naknade u periodu  od 90 dana. BH Telecom osigurava podršku za aktivaciju i konfiguraciju.

Aktivirajte CISCO Webex

4. Siguran udaljeni pristup za rad od kuće – besplatno 60 dana

Za korisnike koji imaju potrebu da svoje poslovne procese odvijaju u direktnoj komunikaciji sa opremom na lokaciji svojih poslovih prostora, BH Telecom omogućava sigurno udaljeno spajanje od kuće do radnih prostorija korištenjem SSL VPN, IPSec VPN, L2TP VPN rješenja. Stručno osoblje BH Telecoma će analizirati svaki vaš zahtjev za siguran udaljeni pristup za rad od kuće i dizajnirati rješenje koje odgovara vašim potrebama. Naš cilj je osiguranje kontinuiteta vašeg poslovanja.

Dozvolite da se pobrinemo za kontinuitet vašeg poslovanja

5. BH Telecom Cloud – besplatno 60 dana

Kroz portfolio Cloud usluga stavljamo vam na raspolaganje resurse BH Telecom Data Centra smještenog u BiH, sa primarnom lokacijom u Sarajevu, disaster recovery lokacijom smještenom u Zenici, te mogućnošću kreiranja hibridnog cloud okruženja u skladu sa uslovima globalnih cloud providera, korištenjem resursa u njihovim Data Centrima.

Dozvolite da se pobrinemo za kontinuitet vašeg poslovanja

Zbog trenutne epidemiološke situacije smatramo da je vrlo značajno omogućiti našim poslovnim korisnicima korištenje kolaboracijskih alata za nesmetan rad u novonastalim okolnostima. Nastavićemo pružati podršku i pomoć svim našim korisnicima kako bismo im život i rad u ovim okolnostima učinili lakšim.

Za više informacija kontaktirajte naše prodajno osoblje i Podršku za poslovne korisnike.

Naše prodajno osoblje za poslovne korisnike je dostupno u zavisnosti od vaše lokacije putem sljedećih mail adresa:

  • mvk.generalna@bhtelecom.ba
  • mvk.sarajevo@bhtelecom.ba
  • mvk.tuzla@bhtelecom.ba
  • mvk.mostar@bhtelecom.ba
  • mvk.zenica@bhtelecom.ba
  • mvk.bihac@bhtelecom.ba
  • mvk.gorazde@bhtelecom.ba
  • mvk.travnik@bhtelecom.ba

Podrška poslovnim korisnicima je dostupna 24 sata pozivom na besplatni broj 1322 ili putem mail adrese poslovna.podrska@bhtelecom.ba

OSTANIMO POVEZANI. SAD VIŠE NEGO IKAD.

Vaše .ba domene
General
17.03.2024 22:50
Otvaranje obrta u FBIH - pitanja i odgovori
Biznis Posao Pomoc
17.03.2024 22:43
Python Online Courses
Programiranje
17.03.2024 22:41
uhvatipopust.ba
Biznis
17.03.2024 22:40