JobFAIR radionice: Open Space Technology and Career Speed Dating

JobFAIR radionice: Open Space Technology and Career Speed Dating

Edukacija Karijera Konferencije
28.10.2019. / 28.10.2019.

Šta su to Open Space Technology i Career Speed Dating?

Open Space Technology je inovativna i interaktivna radionica u kojoj studenti i diplomci imaju mogućnost da uz predstavnike kompanija rješavaju brojne probleme s kojima se kompanije svakodnevno susreću te međusobno razgovaraju o aktuelnim temama iz poslovnog svijeta. Tokom radionice učesnici će imati priliku da saznaju o mnogim izazovima s kojima se predstavnici kompanija suočavaju kroz rad u svojim kompanijama, te kroz koncept rotacije (nakon određenog vremena učesnici mijenjaju mjesta) imaju mogućnost upoznati sve predstavnike kompanija koje učestvuju na radionici i diskutovati o svim temama koje će biti aktuelne na ovogodišnjoj OST radionici.

Career Speed Dating kroz jedinstveni spoj razgovora za posao i speed date-a nudi mogućnost  “odmjeravanja” između studenta ili diplomca i potencijalnog poslodavca u trajanju od samo 5 minuta. Ovo je idealna prilika da se možda prvi put okušate u intervjuu i vidite kako oni zapravo izgledaju, ali i u kratkom vremenskom periodu iskažete svoje najbolje profesionalne i lične vještine i tako se izdvojite iz mase.

Tokom trajanja CSD-a svaki kandidat ima pravo na tri intervjua, pri čemu jednu kompaniju birate Vi, a druge dvije Vam se dodjeljuju slučajnim odabirom. S obzirom na to da će svaka kompanija imati unaprijed Vaš CV kada pristupite intervjuu, potrebno je da ostavite svoj CV u  JobFAIR CV bazu.

Kada se održava OST i kako se mogu prijaviti?

Open Space Technology će se održati 04. novembra u prostorijama Elektrotehničkog fakulteta u periodu 14:00h - 16:00h. Pozivamo Vas da nam se pridružite na ovoj radionici, te da se prijavite putem ovog linka do 31. oktobra (12:00h). Broj mjesta je ograničen, stoga požurite. Očekujemo Vas!

Kada se održava CSD i kako se mogu prijaviti?

Career Speed Dating će se održati 05. novembra s početkom u 13:00h u prostorijama Elektrotehničkog fakulteta, a trajat će do 15:00h. Prijaviti se možete putem ovog linka do 29. oktobra  (19:00h). Broj mjesta je ograničen, stoga požurite i prijavite se!

Više informacija pronađite na www.jobfair.ba ili putem profila JobFAIR - Iskoristi svoju šansu! na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i LinkedIn.

Vaše .ba domene
General
17.03.2024 22:50
Otvaranje obrta u FBIH - pitanja i odgovori
Biznis Posao Pomoc
17.03.2024 22:43
Python Online Courses
Programiranje
17.03.2024 22:41
uhvatipopust.ba
Biznis
17.03.2024 22:40