Imate iskustvo ili interes za Salesforce ili ServiceNow tehnologije? Učestvujte u kratkoj anketi i ostvarite potencijalnu priliku za edukaciju ili radno iskustvo!

Imate iskustvo ili interes za Salesforce ili ServiceNow tehnologije? Učestvujte u kratkoj anketi i ostvarite potencijalnu priliku za edukaciju ili radno iskustvo!

Edukacija
15.05.2021.

 

Organizacija Deloitte uz podršku MarketMakers projekta radi na izradi studije o dostupnosti kadrova u BiH sa iskustvom ili interesom za razvijanje vještina i sticanje iskustva povezanih sa Salesforce i ServiceNow tehnologijama.

Cilj ovog istraživanja je razumjeti trenutno stanje, trendove, prilike i izazove tržišta rada u kontekstu Salesforce i ServiceNow tehnologija, s ciljem podsticanja razvoja ljudskih potencijala u pogledu ovih tehnologija koje na globalnoj razini bilježe konstantan rast. Cilj studije je ispitati potencijal kreiranja treninga za razvijanje i unapređenje vještina povezanih sa Salesforce i ServiceNow tehnologijama, što ima za cilj osnaživanje budućih kadrova, te IT industrije u cjelini.

Studiju sprovodi Deloitte, a ista je podržana od Vlade Švicarske kroz aktivnosti projekta MarketMakers.

Nakon popunjavanja ankete, učesnici imaju priliku ostaviti svoje kontakt podatke ukoliko žele biti kontaktirani za potencijalne prilike za edukaciju ili angažman za rad sa ovim tehnologijama. 

Izdvojite 3-5 minuta i učestvujte u kratkoj anketi o dostupnosti kadrova u BiH sa iskustvom ili interesom za razvijanje vještina i sticanje iskustva sa navedenim tehnologijama: https://bit.ly/3faErJQ

Rok za ispunjavanje ankete je utorak, 18. maj.

Vaše .ba domene
General
17.03.2024 22:50
Otvaranje obrta u FBIH - pitanja i odgovori
Biznis Posao Pomoc
17.03.2024 22:43
Python Online Courses
Programiranje
17.03.2024 22:41
uhvatipopust.ba
Biznis
17.03.2024 22:40