Google Cloud je partner ovogodišnjeg Deloitte Fast 50 takmičenja za brzorastuće kompanije

Google Cloud je partner ovogodišnjeg Deloitte Fast 50 takmičenja za brzorastuće kompanije

Takmičenja
24.08.2022.

Ove godine Google Cloud djeluje kao regionalni partner Deloitte Fast 50 takmičenja za brzorastuće kompanije. Pored partnerstva, Google Cloud će sa Deloitteom odati priznanje kompanijama koje su razvile jedinstveno, skalabilno rješenje sa najvećim tržišnim potencijalom. CE Tech Rocketship je nova kategorija u sklopu takmičenja, a sve prijavljene kompanije ulaze u konkurenciju.

„Veliko nam je zadovoljstvo imati partnera kao što je Google Cloud. Ovim partnerstvom dodajemo na značaj cjelokupnom takmičenju koje nam pruža uvid u kontinuirani razvoj tehnoloških kompanija u regiji. S ovom novinom želimo nagraditi kompanije koje konstantno napreduju i pružiti im priliku za jačanje tržišne prepoznatljivosti i vlastitog kredibiliteta“, kaže Muhamed Semić, voditelj odjela za konsalting i upravljanje rizicima Deloitte BiH i lider Deloitte Fast 50 programa u BiH.

Više o takmičenju za izbor 50 najbrže rastućih tehnoloških kompanija u Centralnoj Evropi

Program ima za cilj rangiranje tehnoloških kompanija sa najbržom stopom rasta prihoda u Centralnoj Evropi u posljednje četiri godine (2018-2021). Pravo na učešće imaju sve kompanije iz tehnološkog i srodnih sektora - komunikacije, tehnologija zaštite životne sredine, finansijske tehnologije (fintech), IT (hardver i softver), zdravstvena zaštita, mediji i zabava.

Takmičenje ima kategorije:

Fast 50 – glavna kategorija

Glavna kategorija Deloitte Technology Fast 50 rangira 50 brzorastućih tehnoloških kompanija, javnih ili privatnih, na temelju porasta prihoda u periodu od četiri godine.

Kompanije u usponu – podkategorija

U ovoj kategoriji su prepoznate kompanije koje su premlade da budu uvrštene na Fast 50 listu, ali ostvaruju brz rast.

Zvijezde pozitivnog utjecaja – posebne nagrade

Ovo je posebna kategorija za kompanije koje uspješno povezuju svoje proizvode/usluge sa pozitivnim utjecajem na društvo, poslovnu zajednicu, inovativnost, okolinu i različitost.

CE Tech Rocketship

Ovo je nova kategorija gdje će kompanije dobiti posebno priznanje od Deloittea i Google Clouda. Sve kompanije prijavljene za Deloitte Technology Fast 50 Centralna Evropa 2022 ulaze u konkurenciju za CE Tech Rocketship.

Više o prijavi

Link za prijavu i kriteriji nalaze se na web-stranici: www.deloitte.com/cefast50 .

Konkurs je otvoren do 31. augusta 2022. godine, a rezultati će biti objavljeni 24. novembra 2022. godine.

Vaše .ba domene
General
17.03.2024 22:50
Otvaranje obrta u FBIH - pitanja i odgovori
Biznis Posao Pomoc
17.03.2024 22:43
Python Online Courses
Programiranje
17.03.2024 22:41
uhvatipopust.ba
Biznis
17.03.2024 22:40