Fortinet i LANACO organizuju Advanced Security Day

Novosti Edukacija
27.02.2019. / 27.02.2019.

Digitalna transformacija nudi nove poslovne mogućnosti, ali i donosi nove rizike. Razvoj nove generacije tehnologija zahtjeva drugačiju vrstu bezbjednosti. Infrastruktura treba da zadovolji poslovne ciljeve, istovremeno zadovoljavajući regulatorne standarde i standarde usklađenosti, te da štiti ključne podatke i resurse. Nažalost, za mnoge organizacije danas, ovi ciljevi nisu ispunjeni jer se više vremena troši na upravljanje bezbjednosnom infrastrukturom nego na osnaživanje poslovanja.

Istraživanja prema Fortinetu od 2016. godine pokazuju da je prosječna organizacija podložna napadima koji dovode do prekida rada, gubitka podataka ili kršenja zakonskih regulativa.

Takođe, istraživanja pokazuju da godišnji gubici svjetske ekonomije uzrokovani od akcija sajber napada premašuju 450 milijardi dolara, dok je više od dvije milijarde ličnih dosijea ukradeno širom svijeta.

Danas, kompanijama je potrebna napredna sigurnosna arhitektura za zaštitu mrežnih okruženja, aplikacija, mreža u oblaku i mobilnih uređaja od novih napada i kompleksnih prijetnji. Rješenja moraju biti integrisana kako bi se osigurala razmjena podataka i automatski primijenile mjere zaštite.

Fortinet i LANACO  pozivaju sve zainteresovane za ovu oblast na FORTINET Advanced Security Day koji će se održati 06.03.2019. godine u LANACO Tehnološkom centru u Banjoj Luci, sa početkom u 10:30 sati.

Prisustvo na ovom događaju je besplatno i moguće je samo na osnovu prijave.

Teme i predavače možete pogledati ovdje.

Prijaviti se možete do 04.03.2019. na sinisa.andric@lanaco.com ili putem telefona na: 051 335 500.