Doživite atmosferu rada u IT kompaniji, posjetite Atlantbh putujući ofis

Doživite atmosferu rada u IT kompaniji, posjetite Atlantbh putujući ofis

Karijera Kompanije
09.05.2022.

Jedna od vodećih IT kompanija u Bosni i Hercegovini, Atlantbh od maja 2022. godine pokreće projekat ABH Traveling Office. Cilj projekta je predstaviti kompaniju, približiti radnu atmosferu i mogućnosti koje nudi za zaposlenje u IT sektoru.

Putujući ofis u toku 2022. godine će obići gradove širom Bosne i Hercegovine. U svakom gradu bit će održani događaji na kojim će predstavnici kompanije, stručnjaci za Talent i IT, biti na raspolaganju da odgovore na sva pitanja onih koji razmatraju rad u IT sektoru. Dobrodošli su studenti, osobe koje su već zaposlene u IT sektoru, ali i svi oni koji razmišljaju o promjeni karijere. Uz korisne savjete, učesnici će imati priliku zabaviti se i osvojiti poklone.

„Naša zemlja ima veliki broj visokoobrazovanih i talentovanih mladih koji nerijetko imaju brojna pitanja o prilikama za zapošljavanje koje IT industrija nudi na našem tržištu. Iz našeg dosadašnjeg iskustva, studenti i mladi od nas često traže povratne informacije i usmjerenje za dalje obrazovanje i usavršavanje. Upravo zbog toga, odlučili smo staviti na raspolaganje svoje stručnjake za savjete i pomoć kroz neformalno druženje koje ćemo organizovati kroz projekat ABH Traveling Office.“ rekla je Sabina Grcić Kovačić, direktorica marketinga i talenta u Atlantbh.

Ako želiš upoznati naše stručnjake te s Talent timom razgovarati o tvom profilu, pripremi CV i posjeti ABH Traveling Office u svom gradu. Plan posjeta po gradovima bit će objavljen na Atlantbh društvenim mrežama.

 

 

Vaše .ba domene
General
17.03.2024 22:50
Otvaranje obrta u FBIH - pitanja i odgovori
Biznis Posao Pomoc
17.03.2024 22:43
Python Online Courses
Programiranje
17.03.2024 22:41
uhvatipopust.ba
Biznis
17.03.2024 22:40