.debug - najveća developerska konferencija dosad održana u regiji!

.debug - najveća developerska konferencija dosad održana u regiji!

Konferencije Promo Novosti
05.10.2019. / 05.10.2019.

.debug developers conference by Bug, održat će se 12. i 13. decembra 2019. u Algebra LAB-u u Zagrebu uz generalno pokroviteljstvo Hrvatskog Telekoma i suorganizaciju Algebre - ulaznice su u prodaji!

12. i 13. decembra u zagrebačkom Algebra LAB-u će se održati prvi .debug - developerska konferencija Buga, za koju organizatori kažu kako će biti najveći takav događaj dosad održan u našoj regiji!

Uz 50 predavanja iskusnih i globalno uspješnih predavača iz Hrvatske i svijeta, raspoređenih u dva dana i tri tracka, učesnici će biti u prilici obići i "Advent na .debugu" – veliku izložbu najpoznatijih hrvatskih tehnoloških i programerskih kompanija na kojoj će u adventskoj atmosferi uživati u upoznavanju i druženju s kolegama developerima, predavačima, osnivačima najpropulzivnijih hrvatskih tech kompanija i drugim iskusnim kreatorima regionalne developerske zajednice.

Već sada su, naime, uz generalnog pokrovitelja Hrvatski Telekom i suorganiztora konferencije Algebru, na .debugu potvrdili svoje sudjelovanje vodeći pokretači domaće programerske scene - elitne kompanije koje uživaju ponajveći ugled u regionalnoj tehnološkoj zajednici, kakve su FIVE, CROZ, Infobip, Microblink, Tricoder, Zagrebačka banka, Nanobit, Span, Photomath, Addiko banka, Amodo, PBZ, Infoart, GlobalLogic i Erste banka. 

Ulaznice za .debug su od danas u prodaji, uz značajan popust za studente i učenike, a osim sudjelovanja na konferenciji osiguravaju i ulaz na veliki Bugov božićni party, kodove za popuste za ulaznice na WeAreDevelopers konferencije u Beču i Berlinu, te nezaobilazni .debugov goodie bag! Broj ulaznica je strogo ograničen, pa požurite dok ih ima putem web-stranice .debuga - www.debug.hr

Vaše .ba domene
General
17.03.2024 22:50
Otvaranje obrta u FBIH - pitanja i odgovori
Biznis Posao Pomoc
17.03.2024 22:43
Python Online Courses
Programiranje
17.03.2024 22:41
uhvatipopust.ba
Biznis
17.03.2024 22:40