Apple Music za Android — koristi 6 mjeseci besplatno!

Apple Music za Android — koristi 6 mjeseci besplatno!

Aplikacije Novosti
21.04.2020. / 21.04.2020.

Apple je danas proširio listu zemalja u kojima su oficijelno dostupni njihovi servisi App Store, iCloud, Podcasts, Arcade i dugo očekivani Apple Music. U toj listi se, na sreću domaćih Apple korisnika, ovaj put našla i Bosna i Hercegovina. Osim naše države navedenim uslugama sada imaju pristup i korisnici iz Hrvatske, Srbije, Crne Gore i Kosova.

➡️ Apple Music stigao u BiH

Apple je prošle godine popularni iTunes, koji je objedinjavao više multimedijalnih tipova sadržaja, razdvojio u zasebne aplikacije Music, TV i Podcasts

Besplatan Apple Music

Aplikaciju Apple Music osim na iOS je moguće instalirati i na Android operativni sistem. Navedena promocija u vidu besplatnog korištenja servisa, u trajanju od šest mjeseci, važi za sve korisnike, bez obzira na platformu.

Nakon isteka promo perioda u trajanju od šest mjeseci usluga se plaća 4,99 eura mjesečno. Osim standardne u ponudi je i porodična pretplata po cijeni od 7,99 eura i važi za maksimalno 6 korisnika.

Apple Music na Androidu

Kako aktivirati Apple Music na Androidu

Ukoliko posjedujete uređaj sa Android sistemom potrebno je da instalirate, putem Google Play prodavnice, aplikaciju "Apple Music". Zatim se potrebno prijaviti koristeći Apple ID i automatski će vam biti ponuđena opcija da isprobate uslugu besplatno prvih šest mjeseci. Ukoliko nemate Apple ID račun isti možete kreirati besplatno. Prilikom prijave odaberite opciju "kreiraj novi račun". Za registraciju možete povezati postojeći Google email, koji imate od ranije.

Aplikaciju za Android možete pronaći na sljedećem linku 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.apple.android.music&hl=en

 

 

Vaše .ba domene
General
17.03.2024 22:50
Otvaranje obrta u FBIH - pitanja i odgovori
Biznis Posao Pomoc
17.03.2024 22:43
Python Online Courses
Programiranje
17.03.2024 22:41
uhvatipopust.ba
Biznis
17.03.2024 22:40
Oglasi za posao