Besplatni OLX kredit, otključani kanali i besplatni obrazovni video materijali

Besplatni OLX kredit, otključani kanali i besplatni obrazovni video materijali

Kompanije Marketing Online kupovina i prodaja Novosti
14.03.2020. / 14.03.2020.

Trenutna situacija uzorokovana Corona virusom uzrokovala je mnoštvo problema i ograničenja. Nastava u obrazovnim institucijama je otkazana, zabranjena su javna okupljanja i manifestacije. Građanima se savjetuje da kretanje svedu na minimum i što više vremena provode kući, u samoizolaciji.

Navedena ograničenja nisu nimalo ugodna i potrebno je da svi iskažemo društvenu odgovornost kako bismo se što bezbolnije prilagodili novonastaloj situaciji. Mnoge društveno odgovorne kompanije su se uključile u akciju, i dale svoj doprinos, kako bi korisnicima olakšali svakodnevnicu u vanrednim situacijama. Ispod ćemo navesti neke od njih koje bi mogle biti interesantne načim čitaocima:

OLX.ba - Besplatni OLX kredit

Kompanija OLX je nebrojeno puta pokazala društvenu odgovornost a ovaj put svima koji ispune edukativnu anketu dodjeljuju 50 OLX kredita. Ukoliko niste koristili OLX platformu ukratko ćemo objasniti na koji način možete iskoristiti kredit i koje benefite on donosi. Nakon registracije i objave artikla isti je dostupan svim korisnicima, međutim ukoliko objavljeni artikal sponzorišete (koristeći OLX kredit), isti će ostvariti mnogo više pregleda i ubrzati prodaju. Idealna prilika da stavite na prodaju stari laptop ili neki gadget koji više ne koristite, a drugima može poslužiti.

OLX.ba kao prepoznatljiva društveno-odgovorna kompanija koja djeluje pod sloganom „Svi pobjeđuju“ (Everybody Wins) ima obavezu da u određenim kriznim trenucima stimulira korisnike i pomogne da se njihov kupoprodajni put olakša.

Iz tog razloga će tokom mjeseca marta biti aktivna edukativna anketa s informacijama o simptomima i prevenciji coronavirusa koja će svakom korisniku koji je uspješno završi obezbijediti 50 OLX kredita.

Naš cilj je da osiguramo i zaštitimo OLX korisnike koji su dijelom naše zajednice i kao takvi su izuzetno važan faktor za očuvanje domaće ekonomije.

Smatramo da vrijeme koje provedete u svojim domovima, čuvajući društvo od potencijalne epidemije, možete kvalitetno iskoristiti na OLX.ba. Na našem oglasniku vam je osiguran put od besplatne komunikacije posredstvom OLX aplikacije do sigurnog slanja pošiljki putem integrisane dostave.

Anketu možete ispuniti na sljedećem linku

BH Telecom - besplatno distribuiranje obrazovnih video materijala putem IPTV platforme i Enterprise Cloud-a

Povodom aktuelne epidemiološke situacije izazvane korona virusom i Naredbe Kriznog stožera Federalnog ministarstva zdravstva o obustavi nastave u osnovnim, srednjim i visokoškolskim obrazovnim ustanovama, Uprava BH Telecoma je danas donijela Odluku o stavljanju na raspolaganje tehnoloških resursa kompanije u cilju prevazilaženja eventualnih posljedica prestanka odvijanja redovne nastave i omogućavanja kvalitetnijeg provođenja online nastavnog procesa.

BH Telecom će u periodu trajanja Naredbe o obustavi nastave u osnovnim, srednjim i visokoškolskim obrazovnim ustanovama, za potrebe odvijanja online nastave, omogućiti besplatno distribuiranje obrazovnih video materijala  putem IPTV platforme - posredstvom servisa MojaTV i dodatnih servisa u okviru kojih se pruža usluga distribucije video sadržaja krajnjim korisnicima te pozivakantonalna ministarstva obrazovanja i obrazovne institucije da dostave nastavne sadržaje koji će doprinijeti boljoj i efikasnijoj  realizaciji organizacije online nastave.

Također, u cilju što efikasnijeg održavanja nastavnih aktivnosti, BH Telecom stavlja na raspolaganje resurs Enterprise Cloud koji omogućava korištenje infrastrukture BH Telecoma (IaaS) za obradu i pohranu podataka, sa svim vezanim elementima zaštite.

Više informacija na linku

Telemach - otključavanje dodatnih kanala

Svjesni smo koliko stresa i promjena životnih navika donose vanredne okolnosti kao što je epidemija virusa Korona i znamo da će, pored drugih načina prevencije, mnogi ljudi više vremena provoditi kod kuće, sa porodicom, često ispred televizora. Zato smo, kao kompanija koja istinski brine o sugrađanima i u želji da bar malo olakšamo trenutak u kojem smo svi zajedno, riješili da do 4. maja otključamo dodatne kanale i ponudimo vam najrazličitije sadržaje. Pored toga, otključavamo i  Video klub, gdje će biti dostupni svi katalozi za koje smo, kao i za kanale, mogli da obezbijedimo saglasnost za otvaranje.

Više informacija na linku

IT Base - besplatna objava Premium oglasa

Obzirom da su mnoge kompanije uposlenicima omogućile rad od kuće, kako bi smanjili kretanje i rizik od potencijalne zaraze, IT Base u ovom mjesecu nudi besplatnu objavu Premium oglasa za kompanije koje nude stalni ili povremeni remote rad.

Više informacija na linku

Vezani sadržaj

Rad od kuće u IT firmama kao vid prevencije protiv Corona virusa

Vaše .ba domene
General
17.03.2024 22:50
Otvaranje obrta u FBIH - pitanja i odgovori
Biznis Posao Pomoc
17.03.2024 22:43
Python Online Courses
Programiranje
17.03.2024 22:41
uhvatipopust.ba
Biznis
17.03.2024 22:40