WeAreDevelopers organizuje poseban dan za developere u saradnji sa vrhunskim tehnološkim kompanijama iz Austrije

22.11.2019 22.11.2019 Konferencije

WeAreDevelopers Developers Connect Day je ekskluzivni event za 50 developera koji se održava 27. novembra, neposredno prije početka WeAreDevelopers Congress Vienna 2019. To je jedinstvena prilika za umrežavanje developera i sticanje ekskluzivnog uvida u vrhunske tech kompanije iz Austrije. Događaj od ranije bilježi veliku pozornost developera. 

Beč, 22. novembar - WeAreDevelopers Developers Connect Day predstavlja priliku za developere da izbjegnu svakodnevnu rutinu i učestvuju u aktivnostima ispunjenom danu gdje će se susresti sa istomišljenicima, učiti od njihovih partnera i generalno se dobro zabaviti u Beču. 

Developeri će imati priliku učestvovati u interaktivnim izazovima i aktivnostima koje im mogu pomoći da riješe probleme s kojima se susreću tehnološki timovi vrhunskih IT kompanija iz Austrije poput ÖBB, Accenture, Bitpanda i mySugr. Inicijativa se razvija u partnerstvu sa Vienna Business Agency.

Ovo je prvi put da WeAreDevelopers priprema događaj ovog tipa, te se iz organizacije nadaju da će potaknuti i druge da organizuju slične događaje u developerskim zajednicama u Evropi. Organizatori su poduzeli sve što je potrebno kako bi učesnici nesmetano uživali u specijalnom danu, od obezbjeđenih obroka, transporta, pa do besplatnih kotizacija za WeAreDevelopers Congress Vienna 2019 i World Congress 2020, kao i WE Night (zvanična kongresna večera za govornike i predstavnike kompanija i partnera).

"Developers Connect Day inicijativa je jedinstvena prilika za software developere da steknu uvid u tehnološke kompanije kao što su ÖBB, Bitpanda, mySugr i Accenture, te da vide iz prve ruke kako i na koji način pristupaju rješavanju velikih problema", dodaje Thomas Pamminger, suosnivač i CPO WeAreDevelopers.

Više informacija o WeAreDevelopers Developers Connect Day potražite na linku:

https://www.wearedevelopers.com/events/congress-vienna/developers-connect-day/