Symphony se ponovo širi ― otvaraju peti ured u regiji

Symphony se ponovo širi ― otvaraju peti ured u regiji

Biznis Karijera Kompanije Novosti
12.11.2019. / 12.11.2019.

Kompaniju Symphony čini tim od preko 150 ljudi, raspoređenih u uredima u Sarajevu, Beogradu, Novom Sadu i Skopju. Podsjećamo, početkom godine su otvorili svoj ured u Skopju, nastavljajući širenje i unaprijeđujući timove u Sarajevu, Beogradu i Novom Sadu.

Ovaj put za novi ured su odabrali Niš, gdje nastavljaju sa širenjem kompanije. Privukao ih je rastući tehnološki potencijal grada i veoma aktivna IT scena.

„Naše istraživanje pokazalo je da Niš ima impresivnu stopu rasta. Upoznali smo neke zaista sjajne inženjere iz Niša, a neki od njih čak rade i s nama u našim trenutnim centrima. Niš ima zadivljujuće kreativan i IT sektor, a tokom svake naše posete Nišu našli smo više razloga da ovdje započnemo našu priču. Mnogo toga se trenutno dešava u Nišu - to je savršeno mjesto za nas." - Ivan Dragosan, head ureda u Nišu

U toku je otvaranje prvih radnih mjesta, odnosno formiranje tima u Nišu koji će biti zadužen da kompanija Symphony svoju misiju poslovanja i dalje uspješno ostvaruje i nastavi bilježiti odlične rezultate na globalnom nivou.

Haris Memić, izvršni direktor i osnivač Simphony-a, je poručio: „U ovom trenutku smo koncentrisani na otvaranje našeg ureda u Nišu. Sigurni smo da naše buduće kolege iz Niša mogu mnogo toga ponuditi, ne samo nama, već i našim klijentima i partnerima iz cijelog svijeta. Smatram da su naši inženjeri podjednako dobri kao inženjeri iz San Francisca ili Londona ili bilo kojeg drugog poznatog inženjerskog centra.

Vaše .ba domene
General
17.03.2024 22:50
Otvaranje obrta u FBIH - pitanja i odgovori
Biznis Posao Pomoc
17.03.2024 22:43
Python Online Courses
Programiranje
17.03.2024 22:41
uhvatipopust.ba
Biznis
17.03.2024 22:40