Program plaćene prakse za studente završnih godina „Prva velika šansa“

12.06.2019 12.06.2019 Praksa

UniCredit Bank a.d. Banja Luka treću godinu zaredom pruža priliku studentima završnih godina fakulteta ekonomskog, pravnog i informatičkog usmjerenja da steknu svoja prva praktična iskustva kroz program plaćene stručne prakse „Prva velika šansa“.

Praksom u UniCredit banci Banja Luka kao međunarodnoj kompaniji koja promoviše rad u motivišućem i izazovnom okruženju, koje prepoznaje i nagrađuje lično zalaganje i kvalitet, studenti će imati priliku da tokom 6 mjeseci trajanja stručne prakse, uče i razvijaju se kroz rad na konkretnim zadacima glavnih poslovnih područja uz mentorsku podršku kolega unutar Banke.

Direktorica Ljudskih resursa u UniCredit banci Banja Luka, Anita Grabner kaže da joj je drago da i ove godine može pozvati studente završnih godina ekonomskog, pravnog i informatičkog usmjerenja da se prijave za novi ciklus „Prve velike šanse“.

UniCredit banka Banja Luka poziva sve zainteresovane studente da se prijave i iskoriste svoju Prvu i Veliku Šansu i to slanjem prijave koja će da sadrži biografiju i motivaciono pismo na mail hr@unicreditgroup.ba, pod naslovom „Prva velika šansa“.

Rok za dostavljanje prijava je 30.06.2019. godine.