SV Group postala ovlašteni JetBrains reseller za BiH

SV Group postala ovlašteni JetBrains reseller za BiH

Tehnologija
21.04.2019. / 21.04.2019.

Kompanija SV Group stekla  je prestižni status Platinum partnera i ovlaštenog JetBrains resellera za Hrvatsku još 2017. godine, a sada ističu kako je Jetbrains temeljem njihovih rezultata, realiziranih prodajnim i marketinškim aktivnostima, donio odluku da od početka februara ove godine postaju ovlašteni reseller i za Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu i Srbiju.

„JetBrains se pokazao efikasnim  i ekonomski isplativim našim najvećim klijentima iz financijskog i javnog sektora, a također i u IT firmama profila sličnog našem. Kao partner, svojim sadašnjim i budućim korisnicima predlažemo rješenja koja su za njih najbolja, uz istovremeno pružanje optimalnih licenčnih modela i financijskih uslova“, tvrde iz SV Group.

JetBrains danas uživa ugled jedne od vodećih softverskih kompanija specijaliziranih za proizvodnju alata za razvoj softvera te alata za rad u timu, od kojih se ističu slijedeći razvojni alati (IDE), IntelliJ IDEA (IJ), WebStorm (WS), DataGrip (DG), Rider (RD), alati za rad u timu kao što su YouTrack (YT), TeamCity (TC), Upsource (UP) za pregled i analiza kvalitete koda, Hub – Integrator za timske alate i SSO za YouTrack, TeamCity, Upsource.

Najpopularniji među njima svakako je IntelliJ IDEA Ultimate. IntelliJ IDEA je integrirano razvojno okruženje (IDE) koje pomaže razvojnim inženjerima da budu što učinkovitiji u pisanju boljeg koda tako što će ga pisati brže i s manje bugova.

Vaše .ba domene
General
17.03.2024 22:50
Otvaranje obrta u FBIH - pitanja i odgovori
Biznis Posao Pomoc
17.03.2024 22:43
Python Online Courses
Programiranje
17.03.2024 22:41
uhvatipopust.ba
Biznis
17.03.2024 22:40