NOVA EXTRA ponuda BH Telecoma i ponuda paketa sa kombinovanim načinom plaćanja - 4G paketi

NOVA EXTRA ponuda BH Telecoma i ponuda paketa sa kombinovanim načinom plaćanja - 4G paketi

Novosti
01.04.2019. / 03.04.2019.

U postpaid mobilnu ponudu BH Telecoma se od 1.aprila 2019. godine uvodi osam novih komponentnih EXTRA paketa, pod nazivima: Extra XS, Extra S, Extra NET, Extra M, Extra L, Extra XL, Extra XXL, Extra PREMIUM kao i Posebni paket, za korisnike sa posebnim potrebama.

Nova postpaid ponuda je namijenjena za sva fizička i pravna lica.

Nova Extra ponuda je: EXTRA fleksibilna, nudi korisnicima EXTRA opcije, EXTRA pogodnosti, EXTRA količine saobraćaja, EXTRA popuste na pretplatu, EXTRA benefite za kupovinu uređaja.

PONUDA KOJA IMA SVE I MOŽE SVE

Novi mobilni postpaid paketi Extra su sa unaprijed definisanim sadržajem minuta, SMS poruka (*besplatne minute za pozive i besplatne SMS poruke prema svim mrežama u BiH), mobilnog interneta i cijenom bez ugovornog odnosa, ali i sa više opcija za ugovaranje obaveznog trajanja ugovornog odnosa radi korištenja značajnih i različitih povoljnosti i benefita po izboru korisnika: veće količine saobraćaja uključenih u pakete, popust na pretplatu, kupovinu uređaja iz ponude BH Telecoma i komisione ponude na rate i pod povoljnijim uslovima.

Nova EXTRA ponuda osigurava korisnicima mobilni internet po maksimalnim brzinama (trenutno na 3G mreži, uskoro na 4G+ mreži), uz neograničeno korištenje nakon isteka dodijeljenog saobraćaja uz smanjenje brzine, kao i dokup mobilnog interneta po maksimalnim brzinama i po još povoljnijim cijenama.

U ponudu BH Telecoma se, osim navedenih novih postpaid paketa, od 1.aprila uvode i tri nova i nikad bolja paketa sa kombinovanim načinom plaćanja: Student NET, Student NET+ i Combo NET, uz postojeće nove pakete Teen i Assistant. Paket Combo NET namijenjen je fizičkim i pravnim licima, dok su paketi Student NET i Student NET+ namijenjeni fizičkim licima, redovnim i vanrednim studentima visokoškolskih ustanova u BiH.

Nova ponuda kombinovanih paketa BH Telecoma donosi takođe korisnicima brojne i raznolike nove povoljnosti.

BH telecom ponuda paketi

Postojeći postpaid paketi: Moj M paketi, No Limit paketi, Ekstra paket, Poseban paket 1 i Poseban paket 2, kao i postojeći paketi: Student Plus 1, Student Plus 2 i Moj Combo će se uvrstiti u istekle ponude od 1.aprila 2019. godine i neće više biti u ponudi BH Telecoma.

Sadašnji korisnici navedenih paketa BH Telecoma mogu koristiti svoje postojeće pakete do njihovog korisničkog zahtjeva za promjenu na pakete iz nove postpaid ponude. BH Telecom neće vršiti automatske migracije korisnika postojećih mobilnih paketa na nove pakete. Korisnici postojećih paketa nakon 1.aprila ove godine neće moći zaključivati novi ugovorni odnos za  pakete koji sa 1.aprilom prelaze u istekle ponude, a ukoliko od/nakon 1.04.2019. godine žele kupiti uređaj, moraju izvršiti prelazak na neki od novih tarifnih paketa. 

Korisnicima postojećih postpaid paketa je omogućeno da u skladu sa novom ponudom mogu vršiti dokup mobilnog interneta po definisanim pravilima nove ponude za Moj mSurf opcije dokupa mobilnog interneta i Instant opcije dokupa, važeće od 1.aprila. Sa komercijalizacijom nove ponude postojeći dokupi za postpaid korisnike neće više biti u ponudi.

Specifične uslove za postpaid mobilnu telefonsku uslugu - „EXTRA“ paketi možete preuzeti ovdje.

Specifične uslovi Mobilne telefonske usluge sa kombinovanim načinom plaćanja možete preuzeti ovdje.

Vaše .ba domene
General
17.03.2024 22:50
Otvaranje obrta u FBIH - pitanja i odgovori
Biznis Posao Pomoc
17.03.2024 22:43
Python Online Courses
Programiranje
17.03.2024 22:41
uhvatipopust.ba
Biznis
17.03.2024 22:40