Predstavljena web platforma za ugostitelje i hotelijere u BiH

Predstavljena web platforma za ugostitelje i hotelijere u BiH

Novosti
05.03.2019. / 05.03.2019.

Kako bi se ugostiteljima i hotelijerima na području BiH na jednom mjestu pružile sve neophodne informacije, izrađena je prva i jedina web platforma https://hubih.sfera.ba/. 

Platorma sadrži online bazu proizvoda i dobavljača oprema za ugostiteljstvo i hotelijerstvo u BiH. 
Time je potencijalnim kupcima i svima koji se žele više informisati olakšan pristup informacijama, jer je na jednom mjestu definisano sve. Pored toga, putem platforme će svi zainteresovani moći direktno poslati upit oglašivaču, što će zasigurno pridonijeti boljoj i bržoj komunikaciji i ostvarivanju određene saradnje. 
Portal Hubih (Hotelijerstvo&Ugostiteljstvo Bosne i Hercegovine) donosi i vijesti, zanimljivosti, riječi stručnjaka, bogate intervjue, te sve aktuelnosti iz ove domene kako bi se na adekvatan način informisala javnost. 

Inače, prije pokretanja platforme, kako bi se pomoglo djelatnicima u ugostiteljstvu, hotelijerstvu i turizmu predstavljen je i specijalizirani časopis za ugostiteljstvo, hotelijerstvo i turuzam BiH, HUBIH. 
Časopis se distribuira besplatno u hotele i restorane na području BiH. Cilj izdavanja časopisa i pokretanja platforme Hubih jeste potaći razvoj ugostiteljske, hotelijerske i turističke ponude u našoj državi. 

Izdavač časopisa i pokretač prve i jedine web platforme za ugostitelje i hotelijere je izdavačka kompanija Sfera d.o.o. Mostar.

Vaše .ba domene
General
17.03.2024 22:50
Otvaranje obrta u FBIH - pitanja i odgovori
Biznis Posao Pomoc
17.03.2024 22:43
Python Online Courses
Programiranje
17.03.2024 22:41
uhvatipopust.ba
Biznis
17.03.2024 22:40