Lokacija ureda
Banja Luka Vuka Karadžića 2
Sarajevo ul. Vrbanja br. 1 SCC – Sarajevo City Center
Objavljeni podaci o kompanijama su rezultat javno dostupnih informacija prikupljenih na oficijelnim web stranicama i social profilima navedenih kompanija. IT Base u potpunosti ne garantuje za tačnost navedenih podataka, te ukoliko primijetite neke nepravilnosti kontaktirajte nas putem emaila info@itbase.ba.

Također budite slobodni da nas kontaktirate ukoliko raspolažete dodatnim informacijama kako bi što bolje predstavili navedenu kompaniju našoj zajednici.
Prointer logo

Prointer

Banja Luka, Sarajevo
IT solutions and services
Sa današnjim izazovima ne možete se suočiti koristeći jučerašnja rješenja. Društvo se mjenja. Tržište se konstantno razvija. Tehnologija vrtoglavo napreduje. Budućnost se već dešava, a cilj Prointera je biti nosilac inovacija koje stvaraju moderno i napredno poslovno okruženje.
 
Ako su najveća vrijednost jedne kompanije njeni radnici, onda smo mi već bogati. Zahvaljujući njihovoj stručnosti uvijek smo u toku sa dešavanjima u okruženju, a svoje iskustvo uspijevamo u potpunosti usmjeriti na naše klijente, pomažući ima da prevaziđu sve poslovne prepreke.
 
Naše glavne karakteristike su pouzdanost, fleksibilnost i orjentisanost ka rješavanju problema, a u radu sa našim klijentima glavni cilj uvijek je isti – dostići izvrsnost u svim aspektima. Ovo uspjevamo tako što na tržište donosimo uvijek aktuelna poslovna rješenja kada je u pitanju razvoj, implementacija te održavanja kompleksnih i cjelovitih poslovnih informatičko-komunikacijskih sistema.
 
Na ovaj način, uporedo sa nama i naši klijenti konstantno rastu i razvijaju se.
 
Razumijevanjem značaja koju pouzdana IT rješenja imaju u svakodnevnom poslovanju te redovnom brigom za kontinuiranim usvajanjem znanja o svjetskim trendovima u tehnologiji, kompanija potvrđuje svoju stručnost bliskom saradnjom sa svjetskim strateškim i tehnološkim partnerima.
09.2019
Ured u Sarajevu
Otvaranje ureda u Sarajevu, SCC
2015
Osnivanje kompanije
Kompanija osnovana 2015. godine