Lokacija ureda
Banja Luka Petra Preradovića 12
Objavljeni podaci o kompanijama su rezultat javno dostupnih informacija prikupljenih na oficijelnim web stranicama i social profilima navedenih kompanija. IT Base u potpunosti ne garantuje za tačnost navedenih podataka, te ukoliko primijetite neke nepravilnosti kontaktirajte nas putem emaila info@itbase.ba.

Također budite slobodni da nas kontaktirate ukoliko raspolažete dodatnim informacijama kako bi što bolje predstavili navedenu kompaniju našoj zajednici.
JSGuru logo

JSGuru

Banja Luka
Visokokvalitetna softverska rješenja
JSGuru je kompanija koja razvija visokokvalitetna softverska rješenja. Dok pravimo vaš željeni proizvod, mislimo na duge staze i gradimo partnerski odnos. U duhu toga, dajemo sve od sebe da vam pružimo izvanrednu podršku kako bi se mogli posvetiti srži vašeg biznisa. 

Naši tehnički i kreativni timovi su vođeni od strane iskusnih programera i dizajnera, koji imaju preduzetnički mentalitet, što dovodi do superiornijih i konzistentnijih rezultata za naše klijente. Sistem vrijednosti koji smo uspostavili se zasniva na 3 načela: kvalitetu, povjerenju i komunikaciji. Upravo su nam ta načela omogućila da nikada ne izgubimo klijenta, te zajedno sa njima rastemo i razvijamo se. 

Naša najveća i najjača prednost su naši timovi i ljudi koji ih čine. Brinemo se jedni za druge, te se trudimo da prilikom obavljanja svakodnevnih zadataka nikada ne izostane zabave, tako da kada dođete u JSGuru, volimo reći da ćete ozbiljno raditi, sa ne tako ozbiljnim ljudima.