Lokacija ureda
Sarajevo Kolodvorska 5
Objavljeni podaci o kompanijama su rezultat javno dostupnih informacija prikupljenih na oficijelnim web stranicama i social profilima navedenih kompanija. IT Base u potpunosti ne garantuje za tačnost navedenih podataka, te ukoliko primijetite neke nepravilnosti kontaktirajte nas putem emaila info@itbase.ba.

Također budite slobodni da nas kontaktirate ukoliko raspolažete dodatnim informacijama kako bi što bolje predstavili navedenu kompaniju našoj zajednici.
tershouse logo

tershouse

Sarajevo
Coworking space po mjeri najvećih tersova! Prirodno svjetlo, veliki stolovi, skype sobe, sale za sastanke, mingling area, optički net, sedmični meetup-i, imamo sve!
Pitali smo tersove među freelancerima šta je to što ih najviše nervira tamo gdje rade! A onda smo #hate pretvorili u #appreciate i napravili prostor koji je po njihovoj mjeri! Dobro došli @tershouse coworking, mjesto gdje radimo i #tersamozajedno !

Nalazimo se u srcu Sarajeva, “industrial mahali” na Pofalićima, te nudimo sve ono što millennial generacija očekuje od svog radnog okruženja.  Na preko 400 kvadrata open space radnog prostora smjestili smo 75 radnih stolova, 7 sala za sastanke i konferencije, osiguran 24 satni pristup, puuuunoo prirodnog svjetla i najsavremeniju LED rasvjetu za dugu sarajevsku zimu, pravu hipster terasu sa originalnom kineskom travom i najsavremeni optički internet! Oh da, imamo i žuti zid! Posjeti nas, rezerviši svoje mjesto, te postani dio najvećeg i najboljeg community-a u Bosni i Hercegovini.

Ne zaboravi, #buditers!