Lokacija ureda
Sarajevo Igmanska 9
Objavljeni podaci o kompanijama su rezultat javno dostupnih informacija prikupljenih na oficijelnim web stranicama i social profilima navedenih kompanija. IT Base u potpunosti ne garantuje za tačnost navedenih podataka, te ukoliko primijetite neke nepravilnosti kontaktirajte nas putem emaila info@itbase.ba.

Također budite slobodni da nas kontaktirate ukoliko raspolažete dodatnim informacijama kako bi što bolje predstavili navedenu kompaniju našoj zajednici.
Logosoft logo

Logosoft

Sarajevo
Od svog osnivanja pa sve do danas Logosoft je zadržao lidersku poziciju u inovacijama na bosanskohercegovačkom tržištu telekomunikacija s jednim osnovnim ciljem, a to je da svojim pretplatnicima omogući kvalitetne servise po uzoru na napredne zemlje zapadne Evrope.


Zahvaljujući inovativnom pristupu i visokoj kvaliteti internet baziranih usluga, svakodnevno nastojimo nadmašiti očekivanja naših pretplatnika te im ponuditi najbolji omjer cijene i kvalitete. Spojili smo iskustvo, kvalitet, vlastitu infrastrukturu, znanje i napravili kvalitetne servise. Svoje povjerenje su nam ukazale velike domaće korporacije i preko više hiljada privatnih pretplatnika.