Lokacija ureda
Banja Luka Svetozara Markovića 5
Objavljeni podaci o kompanijama su rezultat javno dostupnih informacija prikupljenih na oficijelnim web stranicama i social profilima navedenih kompanija. IT Base u potpunosti ne garantuje za tačnost navedenih podataka, te ukoliko primijetite neke nepravilnosti kontaktirajte nas putem emaila info@itbase.ba.

Također budite slobodni da nas kontaktirate ukoliko raspolažete dodatnim informacijama kako bi što bolje predstavili navedenu kompaniju našoj zajednici.
Planet Soft logo

Planet Soft

Banja Luka
PLANET SOFT je regionalna informatička grupacija koja posluje na teritoriji adrijatik regije iz svojih kompanija u Banja Luci i Beogradu. Primarni fokus kompanije su rješenja koja unaprjeđuju, optimizuju i automatizuju poslovne procese, sa ciljem da podignu nivo efikasnosti i iskorištenje resursa naših korisnika, a sve sa idejom ostvarivanja direktnih ili indirektnih ušteda u svakodnevnom poslovanju. Dugogodišnje iskustvo eksperata zaposlenih u Planet Soft-u i partnerstva sa globalnim softverskim i hardverskim liderima dokaz su posvećenosti našim korisnicima. Konstantno ulaganje u znanje i stručnu osposobljenost zaposlenih, kao i praćenje trendova i načina primjene novih tehnologija u poslovnom okruženju predstavlja put koji smo odabrali .