Lokacija ureda
Sarajevo Kranjčevićeva 36
Objavljeni podaci o kompanijama su rezultat javno dostupnih informacija prikupljenih na oficijelnim web stranicama i social profilima navedenih kompanija. IT Base u potpunosti ne garantuje za tačnost navedenih podataka, te ukoliko primijetite neke nepravilnosti kontaktirajte nas putem emaila info@itbase.ba.

Također budite slobodni da nas kontaktirate ukoliko raspolažete dodatnim informacijama kako bi što bolje predstavili navedenu kompaniju našoj zajednici.
Lilium Digital logo

Lilium Digital

Sarajevo
Agencija za digitalni marketing sa fokusom na Google AdWords, Facebook i Instagram oglašavanje, izradu web stranica i video produkciju.
DEVET GODINA ISKUSTVA U IT-U

Generalno poznavanje tehnologija je potrebno za uspjeh u savremenom biznisu. Naše iskustvo je stečeno kroz veliki broj projekata i kampanja za različite industrije kao što su, finansije, maloprodaja, auto industrija i dr.

POSVEĆENI KONSULTANTI

Naš tim se sastoji od ljudi koji dijele entuzijazam za tehnologije općenito, a naročito platforme za oglašavanje. Mi smo mlad tim i praktično smo odrasli i obrazovali se uz rast i razvoj tehnologije kao što su Google i Facebook.

GOOGLE PARTNER

Google Partner status podrazumijeva ispunjavanje vrlo visokih standarda koje postavlja sam Google kao najjača kompanija na svijetu. To podrazumijeva znanje, osiguranje budžeta kao i najbolje prakse u oglašavanju.

FACEBOOK PARTNER

Facebook je partnerskim agencijama omogućio direktnu podršku za koju je potrebno aplicirati. Obzirom da kompanija ima preko milijardu korisnika razumljiva je važnost podrške od strane Facebook-a u svakodnevnom oglašavanju.