Lokacija ureda
Sarajevo Stolačka 20
Objavljeni podaci o kompanijama su rezultat javno dostupnih informacija prikupljenih na oficijelnim web stranicama i social profilima navedenih kompanija. IT Base u potpunosti ne garantuje za tačnost navedenih podataka, te ukoliko primijetite neke nepravilnosti kontaktirajte nas putem emaila info@itbase.ba.

Također budite slobodni da nas kontaktirate ukoliko raspolažete dodatnim informacijama kako bi što bolje predstavili navedenu kompaniju našoj zajednici.
ALEM Sistem logo

ALEM Sistem

Sarajevo
ALEM Sistem je kompanija koja nastoji iskoristiti visoke IT tehnologije u svim današnjim životnim okruženjima. Naša rješenja se koriste za monitoring poslovnih sistema sa ciljem povećanja efikasnosti istih i sa ciljem smanjenja potrebnih hardverskih resursa. Imamo niz proizvoda i rješenja koji su namijenjeni za sigurnost podataka i sistema. Prisutni smo, sa svojim rješenjima, u velikim organizacijama kako iz telco industrije, tako i iz industrije za proizvodnju električne energije. Naša rješenja su prepoznata kao prijeko potrebna za organizacije u finansijskom sektoru. Pored toga što nudimo rješenja za monitoring i sigurnost klasičnih poslovnih okruženja, imamo niz rješenja i usluga za monitoring životne sredine. Naša rješenja su nastala iz visokoprofesionalnih partnerstava sa prepoznatim brendovima kao što su IBM, Easy Vista, OTT Hydromet, Adcon, STS Sensors.