Senior software engineer (frontend/full-stack)

Angular Typescript React C# ASP.NET
Datum objave: 05.08.2021.
Finshark Sarajevo
Ovo je stariji oglas za posao i moguće je da više nije važeći. Listu aktivnih oglasa za poslove pogledajte ovdje. Napomena: Većina kompanija je u stalnoj potrazi za novim kadrovima pa možete poslati CV i na ovaj oglas kako bi vas evidentirali i razmotrili prijavu.

Budi senior kakvog si trebao kad si bio junior! 

Mi smo Finshark, švedska fintech kompanija sa developmentom u najvišoj zgradi u Sarajevu. Potreban nam je još jedan član u ekipi da zajedno nastavimo stvarati čuda na tržištu, koje željno iščekuje naše nove proizvode. Ako imaš preko 5 godina aktivnog rada kao full-stack software engineer i “govoriš” JavaScript jezik kao maternji, nastavi čitati naš oglas...

Od tebe očekujemo da „poguraš“ naše frontend projekte poput naše Flows aplikacije (app za "end user authentication and payment authorization"), „ušminkaš“ dashboard-e na našem portalu i implementiraš API na mikroservisu. Tech stack je Angular/Typescript na frontendu i C#/ASP.NET backend, imamo neke komponente u React-u, a ne bježimo ni od ostalih tehnologija. Sve se to fino vrti u Azure oblacima.

Team u kojem ćeš raditi je super raja i zna sebi ugoditi. Imat ćeš priliku da budeš technical lead na nekim komponentama, da budeš uzor juniorima i da nas probaš pobijediti u društvenim igrama - kad te smori programiranje.

Ako ti zatrebaju nova sočiva, osjećaš se prehlađeno ili te zaboli „crijevo nalijevo“, dobit ćeš od nas privatno zdravstveno osiguranje sa kojim ćeš preskočiti sve redove i biti uvijek „zdrav k’o drijen“. Uz to te čeka i Fitpass kartica sa kojom možeš neograničeno koristiti usluge na desetine teretana, bazena, kuglana i čega sve ne širom Sarajeva. Uz sve to, kad god poželiš možeš raditi od kuće, a i ako te zažulja kamenčić u tenama i to ćemo gledati da riješimo.

Nismo dosadni sa formalnostima, dovoljno je da nam pošalješ LinkedIn profil ukoliko imaš popunjen ili CV u prilogu na email careers@finshark.io. Kad te pozovemo na razgovor za posao, nemoj se iznenaditi ako kompletan proces bude jednostavniji nego što očekuješ.

Ostali oglasi

Najnoviji oglasi drugih kompanija

Zapošljavate IT kadar?

Objavite oglas koji će doći do precizno odabranih kandidata u kratkom vremenskom periodu

Objavi oglas besplatno