Senior software engineer (frontend/full-stack)

Angular Typescript React C# ASP.NET
Datum objave: 05.08.2021.
Finshark Sarajevo

Budi senior kakvog si trebao kad si bio junior! 

Mi smo Finshark, švedska fintech kompanija sa developmentom u najvišoj zgradi u Sarajevu. Potreban nam je još jedan član u ekipi da zajedno nastavimo stvarati čuda na tržištu, koje željno iščekuje naše nove proizvode. Ako imaš preko 5 godina aktivnog rada kao full-stack software engineer i “govoriš” JavaScript jezik kao maternji, nastavi čitati naš oglas...

Od tebe očekujemo da „poguraš“ naše frontend projekte poput naše Flows aplikacije (app za "end user authentication and payment authorization"), „ušminkaš“ dashboard-e na našem portalu i implementiraš API na mikroservisu. Tech stack je Angular/Typescript na frontendu i C#/ASP.NET backend, imamo neke komponente u React-u, a ne bježimo ni od ostalih tehnologija. Sve se to fino vrti u Azure oblacima.

Team u kojem ćeš raditi je super raja i zna sebi ugoditi. Imat ćeš priliku da budeš technical lead na nekim komponentama, da budeš uzor juniorima i da nas probaš pobijediti u društvenim igrama - kad te smori programiranje.

Ako ti zatrebaju nova sočiva, osjećaš se prehlađeno ili te zaboli „crijevo nalijevo“, dobit ćeš od nas privatno zdravstveno osiguranje sa kojim ćeš preskočiti sve redove i biti uvijek „zdrav k’o drijen“. Uz to te čeka i Fitpass kartica sa kojom možeš neograničeno koristiti usluge na desetine teretana, bazena, kuglana i čega sve ne širom Sarajeva. Uz sve to, kad god poželiš možeš raditi od kuće, a i ako te zažulja kamenčić u tenama i to ćemo gledati da riješimo.

Nismo dosadni sa formalnostima, dovoljno je da nam pošalješ LinkedIn profil ukoliko imaš popunjen ili CV u prilogu na email careers@finshark.io. Kad te pozovemo na razgovor za posao, nemoj se iznenaditi ako kompletan proces bude jednostavniji nego što očekuješ.