Backend developer

NodeJS Go
Datum objave: 06.12.2018.
Mostar
Ovo je stariji oglas za posao i moguće je da više nije važeći. Listu aktivnih oglasa za poslove pogledajte ovdje. Napomena: Većina kompanija je u stalnoj potrazi za novim kadrovima pa možete poslati CV i na ovaj oglas kako bi vas evidentirali i razmotrili prijavu.
Programer si i želiš raditi s mladom i cool ekipom koja čini SPARK R&D odjel? Ako imaš minimalno godinu dana radnog iskustva u struci i voliš izazove, ovo je prilika za tebe! Radit ćeš kao dio dediciranog tima za jednu veliku švicarsku firmu s kojom surađujemo.

Pisat ćeš Go, nodeJS i Python servise, a ponajviše Go. Ako nisi radio s Go-om, nema problema - dobit ćeš zadatak u kojem ćeš morati naučiti osnove. Go zaista nije toliko strašan kao što izgleda na prvu. :) Koristit ćeš i docker. Ali ni on nije strašan. :) Pobrinut ćemo se da ti ne bude dosadno, pa ćeš tako pisati i cron job-ove, shell skripte, a radit ćeš osnove Linux sistemske administracije. Ako od “džumbusa” podataka znaš napraviti nešto smisleno, “naš si čovjek”, jer je upravo to ono što tražimo.

Bitno nam je da:

- razmišljaš logički; 
- rješavaš probleme; 
- znaš raditi s bazama podataka (MySQL, PostgreSQL); 
- si proaktivan, produktivan i odgovoran.  

Jer, mi volimo:

- raditi s open-source i cutting-edge tehnologijama; 
- vidjeti disciplinu i jednostavnost u kodu.  

Stoga garantiramo:

- da je pozicija koju nudimo dinamična za učenje i idealna za profesionalni razvoj; 
- timski rad i kolegijalnost jer ćeš raditi u malom i agilnom timu, ali imat ćeš od koga učiti i netko će uvijek biti tu da ti pomogne ako i kad nešto zapne. 

Pokaži nam što znaš, a mi ćemo se pobrinuti da ti u našem društvu bude lijepo, ugodno i zabavno. Jer, jednom kad postaneš SPARK-ov “bekendaš”, imat ćeš:

- odgovarajuću plaću, bonuse i mogućnost konstantnog profesionalnog napretka; 
- priliku pohađati plaćene stručne edukacije, tech meetupe i programerske konferencije; 
- priliku sudjelovati u različitim teambuilding aktivnostima (zajednička ljetovanja, putovanja po svijetu, izleti, sportska natjecanja, tematske zabave, kulturni sadržaji); 
- pristup knjižnici sa stručnom i popularnom literaturom. 

Ostali oglasi

Najnoviji oglasi drugih kompanija

Zapošljavate IT kadar?

Objavite oglas koji će doći do precizno odabranih kandidata u kratkom vremenskom periodu

Objavi oglas besplatno